Gunluk kac saat calisacak
Abi sabah 8 akşam hava kararana kadar
Sap çok zayıf dönüme 2 -3 balye en iyi yer 5 balye
Gunluk kac saat calisacak
teşekkür ederim.sağolun,
sulu yerlerde,500-700 kğ olabilir.
susuz ise 200 ile 250 kğ arası.
ekiz,nota,rana gibi bilindik çeşitler var.
Üfff be emanete bak [emoji609]Bugün bu yeşil devi gördüm arada bir sahibi evin önüne çekiyor
Çiftçeker şaftının kalınlığı telefon direği kadar vardırEkli dosyayı görüntüle 51381
Hay maşAllah akifin okurkan o anı yaşamış gibi hissettim kendimi [emoji389][emoji23]Herkese selamlar
Bugünki ilk iş; bizim tarla sürüm,pancar söküm, ekim işlerimizi yaptırdığımız, TD110 sahibi abinin 3.biçim yoncasını tırmıkladım, gece de Tümoyla bağlarız artık.
Tırmık geldiğinden beri 850 dekar civarı tırmık çektim, parası hemen hemen çıktı. Baharın harman vadeli 11.500'e almıştık, şuan peşin 12.500 fiyat veriyorlar. Tam zamanında almışız. Yaptığı işçiliğe bu fotoğraftaki gibi uzaktan baktıkça aşık oluyorum helikoptere. E tabi yamuk biçilse de düz gitmek şüphesiz müşterilerin gözünde kalite algısı yaratıyor, o an yoldan geçenler tarlaya bakarken kaza yapacak diye korkuyorum [emoji16]. Her geçen gün daha geniş müşteri kitlesine sahip oluyorum.
Benim 3 yaş küçüğüm olan arkadan gelen kardeşime 4.biçimde işi kavratırsam video çekme imkanım olacak. Malum, benim kanal onunla dolu [emoji4]
Ekli dosyayı görüntüle 51382
Kendi yoncamızı bir kaç gün bizi atlatıp sabrımı zorlasa da 3 metrelik Harmak biçim makinası + T5.115 Electo Command'a biçtirdik. Bilirsiniz bu traktörlere TD110 daha seri deyip günahını aldılar. Hiç alakası yok motor çok seri, klasik TD lerin boşta kalkarken arkası çıkarken T5 arkadaki makina sıraya girdiği zaman bile daha iyi tepki veriyor. 17.4 km/h biçim hızıyla saatte 30 dekarı yedi. Oysa ki ben 640 ve HMS 165 ile saatte 10 12 dekar zor yapıyorum ve bi de bunun tırmıklaması var [emoji16]
Geçen gün o tarlayı balyaladık ve balyası yapılmış halde tırcıya 1050 tl ye verdik,yonca piyasası hareketli malınızı ucuza vermeyin abiler. Eve teslim balya isteyenler geldi bugün 1200 liradan aşağı fiyat vermedik bile ki 4 . 5. Biçimlerde bu fiyat daha da artacak. 2018 Agustos ayı ekonomik kriziyle herşeyin uçup yoncanın 700 800 bandında kalmasının acısını şimdi çıkarıyoruz, canıma değdi.
Sulama imkanlarının zayıf oluşundan dolayı, biçimcinin geç gelip hızlı gidip yoncayı tam randımanlı biçememesinden dolayı, elin yoncasının yaprağı dökülmesin bizimkinin dökülsün dememizden dolayı; biçim yaparken ki görüşüşü 500kg verim verecek gibiyken 450 civarı nem oranı çok düşük balya aldık.
Resimdeki ise tırdan arta kalanlar, evdeki 1 inek ve 6 düveye gidiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 51383
Konumuzla alakalı, bölgemiz ağızıyla yapılmış küçük bir mizah.
Ekli dosyayı görüntüle 51384
kolay gele Akifim. Akif gibi yanımda biri olacak dünyaya dur derim.Herkese selamlar
Bugünki ilk iş; bizim tarla sürüm,pancar söküm, ekim işlerimizi yaptırdığımız, TD110 sahibi abinin 3.biçim yoncasını tırmıkladım, gece de Tümoyla bağlarız artık.
Tırmık geldiğinden beri 850 dekar civarı tırmık çektim, parası hemen hemen çıktı. Baharın harman vadeli 11.500'e almıştık, şuan peşin 12.500 fiyat veriyorlar. Tam zamanında almışız. Yaptığı işçiliğe bu fotoğraftaki gibi uzaktan baktıkça aşık oluyorum helikoptere. E tabi yamuk biçilse de düz gitmek şüphesiz müşterilerin gözünde kalite algısı yaratıyor, o an yoldan geçenler tarlaya bakarken kaza yapacak diye korkuyorum [emoji16]. Her geçen gün daha geniş müşteri kitlesine sahip oluyorum.
Benim 3 yaş küçüğüm olan arkadan gelen kardeşime 4.biçimde işi kavratırsam video çekme imkanım olacak. Malum, benim kanal onunla dolu [emoji4]
Ekli dosyayı görüntüle 51382
Kendi yoncamızı bir kaç gün bizi atlatıp sabrımı zorlasa da 3 metrelik Harmak biçim makinası + T5.115 Electo Command'a biçtirdik. Bilirsiniz bu traktörlere TD110 daha seri deyip günahını aldılar. Hiç alakası yok motor çok seri, klasik TD lerin boşta kalkarken arkası çıkarken T5 arkadaki makina sıraya girdiği zaman bile daha iyi tepki veriyor. 17.4 km/h biçim hızıyla saatte 30 dekarı yedi. Oysa ki ben 640 ve HMS 165 ile saatte 10 12 dekar zor yapıyorum ve bi de bunun tırmıklaması var [emoji16]
Geçen gün o tarlayı balyaladık ve balyası yapılmış halde tırcıya 1050 tl ye verdik,yonca piyasası hareketli malınızı ucuza vermeyin abiler. Eve teslim balya isteyenler geldi bugün 1200 liradan aşağı fiyat vermedik bile ki 4 . 5. Biçimlerde bu fiyat daha da artacak. 2018 Agustos ayı ekonomik kriziyle herşeyin uçup yoncanın 700 800 bandında kalmasının acısını şimdi çıkarıyoruz, canıma değdi.
Sulama imkanlarının zayıf oluşundan dolayı, biçimcinin geç gelip hızlı gidip yoncayı tam randımanlı biçememesinden dolayı, elin yoncasının yaprağı dökülmesin bizimkinin dökülsün dememizden dolayı; biçim yaparken ki görüşüşü 500kg verim verecek gibiyken 450 civarı nem oranı çok düşük balya aldık.
Resimdeki ise tırdan arta kalanlar, evdeki 1 inek ve 6 düveye gidiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 51383
Konumuzla alakalı, bölgemiz ağızıyla yapılmış küçük bir mizah.
Ekli dosyayı görüntüle 51384
Reygras dimi ustam yani korungaTohumluk korunganın biçimini yaptık hayırlısıyla. Biçerdöverci çok temiz bir biçim yaptı. Biçimin gecikmesi sebebiyle biraz tane kaybım oldu ama yine de verdiğine çok şükür. 50 dekardan 3840 kg tohum çıktı. Çuvallayıp depoya kaldırdım.Ekli dosyayı görüntüle 51427Ekli dosyayı görüntüle 51428Ekli dosyayı görüntüle 51429Ekli dosyayı görüntüle 51430
bereketli olsun.Tohumluk korunganın biçimini yaptık hayırlısıyla. Biçerdöverci çok temiz bir biçim yaptı. Biçimin gecikmesi sebebiyle biraz tane kaybım oldu ama yine de verdiğine çok şükür. 50 dekardan 3840 kg tohum çıktı. Çuvallayıp depoya kaldırdım.Ekli dosyayı görüntüle 51427Ekli dosyayı görüntüle 51428Ekli dosyayı görüntüle 51429Ekli dosyayı görüntüle 51430
ikisi farklı bitkiler.Reygras dimi ustam yani korunga
kolay gele Akifim. Akif gibi yanımda biri olacak dünyaya dur derim.
Şabandaki dolmuşcu gibi amerikaya kredi acarı m[emoji2][emoji2]
Eyvallah Beytullah abi, Cemal abi.Hay maşAllah akifin okurkan o anı yaşamış gibi hissettim kendimi [emoji389][emoji23]
Kolay gelsin bereketli olsunEkli dosyayı görüntüle 51457çalışmaya devam 2200 metrede dağ çayırlarını biçiyoruz.
Kolay gelsin bereketli olsun8 Ağustos da harmana girdik 5 günde balya çekeriz zahraları taşırız derken kışa 15 gün kala harmanı bitireceğiz.Ekli dosyayı görüntüle 51436Ekli dosyayı görüntüle 51437Ekli dosyayı görüntüle 51438
Sağolasın eksik olmayınKolay gelsin bereketli olsun
Yok değil. Korunga çok yıllık bir yem bitkisidir. Yeşil hali ve tohumluk hali bu şekildedir.Reygras dimi ustam yani korunga
Sağolasın Yusuf abi. Vallahi zahireciler tutturduklarına alıyorlar. Şu anda temizini 6 - 6,5 liraya alıyorlar.bereketli olsun.
tohumun kilo kaça gidiyor kadirim.
ikisi farklı bitkiler.