Sonunda Esperia buğdaylar teslim edildi.
Ton fiyatı 2100₺ Tigem Ziraat odasından aldım.
![]()
![]()
Hayırlı bereketli olsun İsmail.ekim ne zaman?
Sonunda Esperia buğdaylar teslim edildi.
Ton fiyatı 2100₺ Tigem Ziraat odasından aldım.
![]()
![]()
Çok sağol Ömer. Bir hafta 10 gün içinde başlarız hava durumu ne derse.. Başka iş olmasaydı bugün bile ekerdim.Hayırlı bereketli olsun İsmail.ekim ne zaman?
Çok sağol Ömer. Bir hafta 10 gün içinde başlarız hava durumu ne derse.. Başka iş olmasaydı bugün bile ekerdim.
Müsait olursan akşam özelden yazsam olur mu Ömer, meşgulüm bayağı.Ben ekmedim daha da ekmemeyi düşünüyorum hava sıcak yağmur yok sence ne yapmalıyım?
Sağolun teşekkür ederim kepçe yeni sayılır haziranda falan aldık fiyatı 1500 tl pahalı mi aldık bilemedimKolay gelsin kepçe yenimi kardaş fiyatını yazarmısın banada lazım bi kepçe
Pancar şirketine sordum 1 ay önce 1350 tl dedi çift pistonlusuna.ama bu daha uzun duruyo kepçe boşaltma pistonlamı mekanikmi kepçede uzatma varmıSağolun teşekkür ederim kepçe yeni sayılır haziranda falan aldık fiyatı 1500 tl pahalı mi aldık bilemedim![]()
Kova boşaltması mekanik maalesef traktörde 2 çıkış var sadecePancar şirketine sordum 1 ay önce 1350 tl dedi çift pistonlusuna.ama bu daha uzun duruyo kepçe boşaltma pistonlamı mekanikmi kepçede uzatma varmı
Bana pistonsuz olsa daha pratik geliyo tek kolla indir kaldır eski sistem ama üreten yok artık bende tek çıkış var olmazmı tek çıkışla benim gördüğüm kepçede tek jak vardıKova boşaltması mekanik maalesef traktörde 2 çıkış var sadeceuzatma vardır pek anlamam ama
![]()
Bu kepçe de tek çıkışla çalışıyor sadece yukarı pistonla kaldırıyor, traktörünüze uygun bu kepçeler tek pistonlu hortumu varBana pistonsuz olsa daha pratik geliyo tek kolla indir kaldır eski sistem ama üreten yok artık bende tek çıkış var olmazmı tek çıkışla benim gördüğüm kepçede tek jak vardı