teşekkür ederim Fuat kardeşim,Ooo maşAllah , bunların kıymeti bilinmiyor, iyi günlerde kullanın.
teşekkür ederim Fuat kardeşim,Ooo maşAllah , bunların kıymeti bilinmiyor, iyi günlerde kullanın.
En iyisini yapmış sın abi bir malzeme sende yoksa kimsede yokturArkadaşlar holderim yok diye kara ot ve hardal ilacım gec kaldı, dün atıldı buğdaylar kından çıkmışlar,
taneyi etkilermi ,
yapraktan besleme, vita atsam yeterlimi ,
Bende bu gün ikinci el taral marka 400 lt 8m kol uzunluğu bir holder aldım 1700 tl ye
bakımını yaptırdım, memeleri ve hortumları değişti ,
inşallah işimizi görür. 30 dl yere 3 kere ilaç atıldı 1200 tl verdim,
eski olsun benim olsun ,parada versek millet, işim var deyip gelmiyor
zamanında, işmiz olmuyor
sonrada hatır için geldim diyor, ne diyelim.
selamlar ..
İlgine teşekkür ederim Emre kardeşim , bu akşam ve yarın bizim burayı yağmur gösteriyor hayırlısı ile,En iyisini yapmış sın abi bir malzeme sende yoksa kimsede yoktur
Elden gelen öğün olmaz oda zamanında bulumaz mış .
Bizde gel para ile yap diyen oluyor ben gitmiyorum şahsen
Bugdayada bişey olmaz zanlimca bizde arada geç kaldımız oluyor birgün durur ardına da yağmur yedimi tamam ot ilacı hem otu öldürür yağmur da ekine enerji verir kaldığı yerden devam eder
Bereketli olsun Yusuf abi Allah hayırlı etsinve sonunda.
söylemesi kolay, 11 ay olmuş. Ekli dosyayı görüntüle 47343Ekli dosyayı görüntüle 47344Ekli dosyayı görüntüle 47345Ekli dosyayı görüntüle 47346
Bereketli olsun Bugra BeyMısır ekimi tam gaz[emoji609][emoji609][emoji535][emoji535]
sen nerelerdesin,
fazla özletiyorsun![]()
MaşAllah ekinler güzel, hava burda fırtınalı bozuk , şu anda durumlar nasıl sizde, çeltik yeri sürüyordum bıraktım, baya soğudu.Corona çok etkiledi aga; iş yeri,ev köy derken buraya girmek zorlaşıyor. İşin özü de eskisi gibi değil hiçbir şey. Bu dönemlerde aşırı gergin oluyor insanEkli dosyayı görüntüle 47357
Ankaraya yakın olsan sana bi 15/20 balya verebilirdim ücretsiz kaç yıldır duruyor samanlıkta.1 balya samana 30 TL fiyat istiyorlar el insaf ya.. Onu da bulamadık tritikale beli geçmiş birazını Biçicem bulamazsam
Hadi hayırlısı bizde sulu kar yağıyor Kırklarelide kar yağmışortaya karışık,
manda ve sabahları inatla yine buz tutan su.Ekli dosyayı görüntüle 47364Ekli dosyayı görüntüle 47365Ekli dosyayı görüntüle 47366Ekli dosyayı görüntüle 47367
Yok abi ben yolladım bizim bölgede yükseklere çok yağdı kar tepeler beyaz her yer selamlar haskovo danHadi hayırlısı bizde sulu kar yağıyor Kırklarelide kar yağmış
kesin Yusuf kardeşim yollamıştır bize Allah razı olsun ,
yere düşen su oluyor hava 7 .8 derece
herkese bol bereket dilerim.
Kolay gelsin.Kaç neme kadar konulabilir misir buraya.Graj yapımı Danelik Mısır için Kullanacağız
Gözünü seveyim balkanların [emoji4] ne güzel havası vardır şu an mis gibiYok abi ben yolladım bizim bölgede yükseklere çok yağdı kar tepeler beyaz her yer selamlar haskovo dan
Aynen öyle orman çok olduğu için hava temiz yağış fazla alıyor selamlarGözünü seveyim balkanların [emoji4] ne güzel havası vardır şu an mis gibi