Soya ete mi sütte mi fayda sağlıyorSoyada sararamalar başladı. Yaprak dökme yok. Sadece yapraklar renk attı.
Mısır daha süt.
Ne yapacaz?
Yapalım mı hafta sonu slaj? [emoji53]
Ekli dosyayı görüntüle 53323
Soya ete mi sütte mi fayda sağlıyorSoyada sararamalar başladı. Yaprak dökme yok. Sadece yapraklar renk attı.
Mısır daha süt.
Ne yapacaz?
12.9 nem ile istediğin yerde sorunsuz depolanır.
Bereketli olsun abi. Malesef bizde de durum aynı. Geçen sene 1650kg civarı verim almıştık. Susuzluk nedeniyle 800kg aldık. Hemen hemen aynı masraf yapıldı. Kazanç 2 kat azalmış gibi görünsede asıl hesap MAHSUL - GİRDİ olduğu için katlarca düşdü.
Valla ben danalara da süt ineklerine de veriyorum.Soya ete mi sütte mi fayda sağlıyor
Bizimde var mısır silaj yapacak, zamanını bekliyoruz.Soyada sararamalar başladı. Yaprak dökme yok. Sadece yapraklar renk attı.
Mısır daha süt.
Ne yapacaz?
Yapalım mı hafta sonu slaj?
Fasülye yaprak döker diye sıkıntı yapıyorum ben.Bizimde var mısır silaj yapacak, zamanını bekliyoruz.
Kasım ayında pek yağış göstermiyor, acele etmiyoruz.
Soyada dane oluşumu ne durumda?Soyada sararamalar başladı. Yaprak dökme yok. Sadece yapraklar renk attı.
Mısır daha süt.
Ne yapacaz?
Kolay gelsin,1000 TL.üstune koydu desene römork [emoji857]
Sağolasin abiKolay gelsin,1000 TL.üstune koydu desene römork [emoji857]
Yerleri çok güzel düzlüyor engebeli yer bırakmıyor diskaronun arkasından süper oluyor bu sene diskaroda sıkıntı oldu sol arka fazla batmadı milde yada profilde sıkıntı görmedim umarım yamultmamışımdır biryerini 32 hidrolikler açıkta gitmem yoldaAysan patiklerini değiştirdim, tohum yatağı hazırlığı için..Ekli dosyayı görüntüle 53555Ekli dosyayı görüntüle 53556
Kolay gelsinAysana başladımEkli dosyayı görüntüle 53576
Şahin arabayı boyattık , 3000 TL ye , gene aynı para ediyor.Kolay gelsin,1000 TL.üstune koydu desene römork [emoji857]
Biz deger kazansın diye degil tahtalar curümesin diye boyadikŞahin arabayı boyattık , 3000 TL ye , gene aynı para ediyor.
Teşekkür ederim..Kolay gelsin