Teşekkurler kardeşimMaşallah bereketli olsun Cemal abi
Sagolasın Abi Allah razi olsunBereketli olsun kardeşim maşallah hepsi çok güzel görünüyor
Teşekkurler kardeşimMaşallah bereketli olsun Cemal abi
Sagolasın Abi Allah razi olsunBereketli olsun kardeşim maşallah hepsi çok güzel görünüyor
Hayirlısi baskanDaha çok balya yaparsın Cemal aman kavga yapma yeter balya işinde kavga çok oluyor ağzın tatlı ye paranı
Sen dikkat et bizim burda her sene 2 kişi gidiyor para anlamsızlaşır ondan sonraHayirlısi baskan
Kavgacı biri degilim
Sefa sana geçmiş olsun beytullah başkan herşeye bir hayır vardır İnş iyisı olur 2020 yı atlatan sadaka versin
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Hepiniz çok sağolun eksik olmayınÇok geçmiş olsun allah esirgesin afetinden
cemal bereketli olsun,
sefa geçmiş olsun.Hepinizden Allah razı olsun abilerim.
Sağolasın hemşehrim, Allah razı olsun. Sizede çok geçmiş olsun. Sizin tarafta baya ağır aldı, takipteyim her yeri. Bölgesel olarak çok farklar var. Bizim meyvelerde yarılma filan yok. Sadece darbe yaptığı için leke yaptı nokta nokta. Dolu büyüklüğü mısır tanesini geçmedi, geçebilirdi ama Allah'tan hava gündüz fazla ısınmadı. Eğer aşırı ısınsaydı fındık hatta ceviz boyuna giderdi dolu büyüklüğü. Yapraktan besleme yapacağım inşAllah. Uygulamak bizden takdir Allah'tan. Ama tehlike risk hala bitmiş değil onu da söylemeden geçemeyeceğim. Haziranın 18-19 u itibariyle yurdun çoğu yerinde(bizde dahil olmak üzere) riskli günler geri dönüyor.
beytullah geçmiş olsun,
Sağol abi teşekkür ederimcemal bereketli olsun,
bu sene 7'yi görürmüyüz. sefa geçmiş olsun.beytullah geçmiş olsun,
umarım tez zamanda herşey yoluna girer.
MaşAllah abi Allah iş rastlığı versinBaglamaya devam ilcemizin baska köyünde baglıyorum bizde yagmur vardı
Yaklasık 40 km gittim 11 gibi basladin 5 e kadar pqrca parca 720 adet bagladim sonra tekrar koye 25 dekar yonca vardi 15 dekqr bagladim yine yagmur basladi Ekli dosyayı görüntüle 50269
Kolay gelsin Cemal abi namluya tersten mi girmişsin yoksa bana mı öyle geliyor.Bağlamaya devam ilk namluda yagmur başladı [emoji846][emoji112]Ekli dosyayı görüntüle 50284
Sagolasın teşekkürlerKolay gelsin Cemal abi namluya tersten mi girmişsin yoksa bana mı öyle geliyor.
Sağolasın teşekkür ederimKolay gelsin cemal abi bende bicilcek ama yagmurdan kafayi kaldırımıyorum isler ust uste binecek gibi arpa hasadi bi yandan otlar bi yandan baglama bi yandan