Günün Fotoğrafı

nohutlar keyifli duruyor [emoji263][emoji263]
6f1619ec-7880-4b22-89ab-9e746569f545.jpg

cemal bereketli olsun,
bu sene 7'yi görürmüyüz. :)
Hepinizden Allah razı olsun abilerim.

Sağolasın hemşehrim, Allah razı olsun. Sizede çok geçmiş olsun. Sizin tarafta baya ağır aldı, takipteyim her yeri. Bölgesel olarak çok farklar var. Bizim meyvelerde yarılma filan yok. Sadece darbe yaptığı için leke yaptı nokta nokta. Dolu büyüklüğü mısır tanesini geçmedi, geçebilirdi ama Allah'tan hava gündüz fazla ısınmadı. Eğer aşırı ısınsaydı fındık hatta ceviz boyuna giderdi dolu büyüklüğü. Yapraktan besleme yapacağım inşAllah. Uygulamak bizden takdir Allah'tan. Ama tehlike risk hala bitmiş değil onu da söylemeden geçemeyeceğim. Haziranın 18-19 u itibariyle yurdun çoğu yerinde(bizde dahil olmak üzere) riskli günler geri dönüyor.
sefa geçmiş olsun.
beytullah geçmiş olsun,
umarım tez zamanda herşey yoluna girer.

Kolay gelsin Cemal abi namluya tersten mi girmişsin yoksa bana mı öyle geliyor.
Sagolasın teşekkürler
Bağlayarak gittim boş geldim oyüzden [emoji846] ters
Kolay gelsin cemal abi bende bicilcek ama yagmurdan kafayi kaldırımıyorum isler ust uste binecek gibi arpa hasadi bi yandan otlar bi yandan baglama bi yandan
Sağolasın teşekkür ederim
Bizdede hep yagmur var arpalar bicmelik oldu daha yulaflara yeni basladik baglamaya hepsi sıkışti biyere hayırlısı bakalim