Cemal çok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun[emoji525][emoji300]sezonun Başlamadan bitmesi böyle bişe [emoji27]Ekli dosyayı görüntüle 47287Ekli dosyayı görüntüle 47288
Cemal çok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun[emoji525][emoji300]sezonun Başlamadan bitmesi böyle bişe [emoji27]Ekli dosyayı görüntüle 47287Ekli dosyayı görüntüle 47288
Örtü karpuza değmemesi gerek , bu siyah naylondan hiç kullanmadık, karık sabanıyla çizi açıp karpuzu beyaz örtüye değmicek şekilde ekerdik değenler yanardı, bu sabah 6 da dışarı çıktım kırağı vardı,İnşallah dediğin kadar yoktur.Sagolun teşekkür ederimSağolasın abi 4/3 bu sekilde Abi gündüz 23 24 derecedi dun 3 4 yerde hava durumuna baktik gece en dusuk 6 7 gosteriyordu gece 1 de 6 derece gosteriyordu ama nasil olduysa sağlık olsun vardir bi hayır bu iste
Sağolasın tesekkür ederimÇok üzüldüm abi çok geçmiş olsun
Sağolasın abi inşallahgeçmiş olsun kardeşim,
inşaAllah sıcağı görürse kurtarsın. Rabbim.
Teşekkür ederim abiCemal çok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun
Siyah naylon ot çıkmasın diye 0 altına düstümü ortüde fayda etmiyorÖrtü karpuza değmemesi gerek , bu siyah naylondan hiç kullanmadık, karık sabanıyla çizi açıp karpuzu beyaz örtüye değmicek şekilde ekerdik değenler yanardı, bu sabah 6 da dışarı çıktım kırağı vardı,İnşallah dediğin kadar yoktur.
Sagolasın abi Allah razı olsunGeçmiş olsun kardeşim gerçekten çok üzüldüm Allah kolaylık versin
Sagolasin kardeşimGeçmiş olsun Cemal abi karpuz işi sıkıntılı sitresli bizim burada eken pek kalmadı artık
Geçmiş olsun Cemal bey[emoji525][emoji300]sezonun Başlamadan bitmesi böyle bişe [emoji27]Ekli dosyayı görüntüle 47287Ekli dosyayı görüntüle 47288
Sagolasin abiGeçmiş olsun Cemal bey
cemal çok üzüldüm iş yerinde bilgisayardan girmeyecektım ama senin olayı görünce yazıyımdedım geçmiş olsun kardeşim cana gelmesin sağlık olsun inş iisi olur
Allah razı olsun ufukcemal çok üzüldüm iş yerinde bilgisayardan girmeyecektım ama senin olayı görünce yazıyımdedım geçmiş olsun kardeşim cana gelmesin sağlık olsun inş iisi olur
Sağolasın abiçiftçi kardeşliği bu,
bir kardeşinin yanında olma isteği,
gösterdiğin duyarlılık için teşekkür ederim ufuk kardeşim
Geçmiş olsun[emoji525][emoji300]sezonun Başlamadan bitmesi böyle bişe [emoji27]Ekli dosyayı görüntüle 47287Ekli dosyayı görüntüle 47288
Geçmiş olsun, nasip neyse odur.Sagolasın abi Allah razı olsunSagolasin kardeşim
Bizdede bu işin tadı tuzu kalmadı ama mecbur ekiyoz
Geçmiş olsun cemal üzüldüm emeklerinize[emoji525][emoji300]sezonun Başlamadan bitmesi böyle bişe [emoji27]Ekli dosyayı görüntüle 47287Ekli dosyayı görüntüle 47288
Geçmiş olsun cemal abi çok üzüldüm.[emoji525][emoji300]sezonun Başlamadan bitmesi böyle bişe [emoji27]Ekli dosyayı görüntüle 47287Ekli dosyayı görüntüle 47288
Sağolasin abiGeçmiş olsun, nasip neyse odur.
Fidelerin üzerine 5 lt lik pet şişe örtenler var.
Faydası olmaz mıydı acaba.
Bizde bu gün yonca ekimini bitirdik.Yarın merdane çekeceğiz.
Bir kaç tarlada buğdayda pas görülüyor, yarın ilaçlama yapacağız.
Sonra da ak gabak ekimine başlarız, nasip bakalım.
Sagolasın abi tesekkür ederimGeçmiş olsun cemal üzüldüm emeklerinize
Teşekkür ederimGeçmiş olsun cemal abi çok üzüldüm.
Her şeyde vardır bir hayır. Bazen oluyor böyle hava tahminleri yanıltıcı olabiliyor
Sağolasın abiGeçmiş olsun Cemal kardeşim görünce çok üzüldüm ALLAH sana sağlık versin sonu hayır olur inşallah .
Tesekkür ederimgeçmiş olsun cemal