2050 TL dediler banaNitropower gübre 1750 idi geçen hafta tkk de
2050 TL dediler banaNitropower gübre 1750 idi geçen hafta tkk de
İşte tamda ziraat odasının ilgilenmesi gereken konu, gübre fiyatlarında , tohum ilaç fiyatlarında bir denetlemeye gitmeleri gerek, mikrofondan ricacı olmayla olmuyor,.yanlışmıyım.Petrol düşüyor gübrelerinde düşmesi gerekmez mi? 2 liradan asagı gübre kalmamış maşallah
Nitratı ne zaman atmayı düşünüyorsunuz?Bugün aldım 26 nitrat. 1450 tl/ton
Nitratı ne zaman atmayı düşünüyorsunuz?
Kısmetse pazar günü gübre atmayı düşünüyoruz. P.tesi, salı günü yağmur gösteriyor.Daha beklemeyi düşünüyorum. Ocak 25 ve şubat 25te 15+20 kg attım buğdaylara. Arpalara da 15+10. Daha bir ay dolmadı son gübreden beri. Nisan ilk haftası gibi niyetim var. Siz ne zaman atacaksınız?
Hangi marka il olarak neresiBugün aldım 26 nitrat. 1450 tl/ton
Edirne/Uzunköprü Gemlik sanırım. Görmedim gidip ama üreler gemlikti. 50 yıldır aynı yerden aldığımız için markasını bile çoğu zaman sormuyorumHangi marka il olarak neresi
Ben buğdaya 20 arpaya 15kg atıcamBiz Nisan ilk haftasından sonra düşünüyoruz yağış durumuna göre..Dekara 15 kg Nitrat atımını..O yüzden zamanımız var biraz ona göre uygun yerden alIrız.Fiyat araştırması yapıyoruz.
Hocam biz hepsine 15 kg bu seneBen buğdaya 20 arpaya 15kg atıcam
Kurak olduğu için mi? Yoksa üresi zaten fazla diye mi?Hocam biz hepsine 15 kg bu sene
Biz verim planmasını ve programımızı ona göre yaptık..15 kg Nitrat attık mı yeterli gelir diye düşünüyoruz.Aslında Üre gübresini 25 atıp NitratI 20 atacaktık ama sonra Üre gübresi 30 kg çıkınca Nitratı düşürdük.Kurak olduğu için mi? Yoksa üresi zaten fazla diye mi?