Merhabalar Çin, özbekistan gibi ülkelerde 400 doların altında olan üre gübresi bizde neden Bin doların üzerinde. çin sitesi Alibabadan üre gübresi almaya çalışıyorum.bu şekilde alım yapan var mı ?
saygılarımla.
saygılarımla.
bir firmadan cevap aldım en az bir konteyner gönderebileceklerini söylediler o da çok fazla gelir diğerlerinden cevap bekliyorumHocam varsa bizede sipariş et vallahi çok memnun olurum
kriz sadece bizde var heralde
Diğer ülkelerdeki çiftçiler güllük gülistanlık ne güzel.
1 konteyner kaç ton yapıyor. 25 ton mu?bir firmadan cevap aldım en az bir konteyner gönderebileceklerini söylediler o da çok fazla gelir diğerlerinden cevap bekliyorum
20ft konteyner veya 20 ton gönderim en az dediler diğer satıcılarada sordum 5 çuval denemelik gönderin diyr yazdım bakalım cevap bekliyorum malesef Türkiye'de gübre fiyatları bir kaç fabrikanın insafına kalmış el atılması gerekir1 konteyner kaç ton yapıyor. 25 ton mu?
Birde çuvallı mı gönderiyorlar?
Bes cuvalin nakliyesi cok pahaliya gelir.20ft konteyner veya 20 ton gönderim en az dediler diğer satıcılarada sordum 5 çuval denemelik gönderin diyr yazdım bakalım cevap bekliyorum malesef Türkiye'de gübre fiyatları bir kaç fabrikanın insafına kalmış el atılması gerekir
Yanlışınız olmasın, fiyat bilgisini nereden sağlıyorsunuz?Cin'den Mersin Limani'na 40lik konteyner (22Ton) gemi nakliyesi 14.000 Dolar ve ustu. Hesabi dogru yapmak lazim.
aynen öyle abi doların artışından daha fazla artmış gübre fiyatlarıEğer dediğiniz rakkamlar doğru ise gerçekten cok ilginç bir durum
Bu kabusun içinde yanliz birakiliyoruz
Üć beş gübre fabrikasının insafına kalmak gerçekten ilginç bir noktadayız hala umudum var bu yanlıştan dönülür diye
çinden bir çok alışveriş yaptım 2-3 sene önce elektronik sigara almıştım türkiye de yasak olduğundan gümrüğe takılmasın diye araba parçası kutusuna koymuşlar.gümrük memuru açıp bakmamış sanırım.sıkıntısız gelmişti. çançinconlar işi biliyorYa bu Özbekistan işi çok söyleniyor gerçekten bir el atmak lazım
Son gordugum boyleYanlışınız olmasın, fiyat bilgisini nereden sağlıyorsunuz?
tmm sağolun, navlun fiyatları zaten ürün parasını katlamış ne diyelim.Son gordugum boyle
İrandan karayoluyla gelmezmi? bi sürü kamyoncu boştaBuyuk sirketler 15-20.000 ton alip komple dokme yuk gemisi tutunca oldukca ucuza geliyor. Sermaye isi bu,kolay degil 20bin ton alip getirmek.
Iran icin hala arastiriyorum