gözünüz gönlünüz açılsın

Ynt: gözünüz gönlünüz açılsın

traktör fuarında yada tanıtımında bir bayanın teşhir amaçlı kullanılmasını şiddetle kınıyorum..

Güzel paylaşım koray gördüğüm kadarıyla herkezin gözünü açmışsın tşk.. Yarın buradan bi tane T7060 alıyorum :) :)

isimsiz02 link=topic=8834.msg93544#msg93544 date=1226063863' Alıntı:
bu kızı pullukları vb ekipmanları takmak için veriyorlarmış traktörden hiç inmiyorsun sen yanaşıyorsun o takıo :D nsl ama :)
YOK GARDAS BEN KENDI ISIMI KENDIM GORURUM KENDIM TAKARIM

isimsiz02 link=topic=8834.msg93851#msg93851 date=1226096716' Alıntı:
saten öle herkeze vermezler istek üzerine weriolar :D
kizi bisey demiom verme isine felan demiom sadece takma isini diom ben kendim takarim die

off abi ya motorun içinde o kadın nasıl ......... demi ama bi yandan yer aktarıyon bi yandan mala vuruyon ne olr ama karış-*-s karış-*-s karış-*-s karış-*-s karış-*-s bim-*s bim-*s bim-*s bim-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* alk-*s alk-*s alk-*s

konu kendini aşmış.değiştirilmesi gereken msjlar var diye düşünüyorum.sitede her yaştan üye bulunuyor.unutmayalım....