Yakın sayılır. Avanosta 3 tane arkadaşım var üniversite okuyorlar.nevşehir kozaklı
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yakın sayılır. Avanosta 3 tane arkadaşım var üniversite okuyorlar.nevşehir kozaklı
Arkadaslar bu program telefondanmi yoksa pc denmi giriyorsunuz telefondan ise indirdiginiz linki atarmisinuz
Bilgisayar üzerinden kullanılıyor.Arkadaslar bu program telefondanmi yoksa pc denmi giriyorsunuz telefondan ise indirdiginiz linki atarmisinuz
Türkiye şartları..buda sürümde ve ekimde beni Kanser Hastası eden Tarlamız
Nerden girip nerden çıkacagımı şaşırıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 15418
Ekli dosyayı görüntüle 15419
Arkadaşlar bu program bilgisayarda mi yoksa telefonda mi
Ekle - çokgen sekmesine girdikten sonra, fareye basılı tutma, tek tek köşelere tıkla.Evet bilgisayarda indirdim programi çoklu olcuyude tikladim ama bir türlü tarlayı olcemedim mausu arazi üzerine getirince çözüm olmuyor yakınlaşıyor uzaklaşıyor ölcmeyi yapamadim
Arkadaşlar telefon için tkgm parsel sorgu daha kullanışlı
O bana göre çok karmaşık bir sürümParsel sorgu alan ölçümü yapmıyor. Hassas ölçüm yapan Fields Area vardı o da sonradan haritayı bozdu..
Parselsorgu alan ölçümünü en net şekilde veriyor, sadece Ada Parsel noyu girmeniz gerekli, birde parsel sahibinin ismini vermiyor, komşu parsellerin alanlarını bile öğrenebilirsiniz.
Kenar uzunluklarını bilmesen olmaz o dediğin.Parsel sorguda o tarlanin tabudaki alanini veriyor onu zaten sorguya gerek olmadan tabuda gorebiliyoruz ..
Mesele sinirlari karismis kaymis tarlanin sekli degismis bunu olcmek sinirlardan isaret yaparak
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı program telefon dada var. Googleplay var galibaGüzel program bende simdi indiriyorum ama asil bana lazim olan tarlayi bu sekilde cizip , telefonda kaydederek bulma konusunu , onu bir turlu cozemedim