Ekşi tarım var takip et abi facebook instagram danikinci el hersey denk geliyor bazen isine yarar bisey çıkabilir. Şimdiden sanada hayırlı olsun
Yarin olsun bakalım,hava da iyi olursa foto atarım.. .
Ekşi tarım var takip et abi facebook instagram danikinci el hersey denk geliyor bazen isine yarar bisey çıkabilir. Şimdiden sanada hayırlı olsun
Biz rampada 18 liyi zor çekiyoruz. Toprak çok gevşek, motor hemen patinaja başlıyor. Çukurova MF 265 e 22 li takıyorlar, hatta Ford 3600 bile 22 li çekiyor. Bizim orada yerinden kıpırdatamayız.
Bizdede rampa yerler var, ben 285 'le kullanacağım...
20 linin hakkını verelim yeter diyorum...
Hayırlı uğurlu olsun cemal abi kaçlı bu goble, arkayi kapatmiyor galiba tam olarak
cemil hayırlı olsun kardeş
Maşallah abi yeni iyidir eskiler gibi ikide bir hafiflikten ziplamamasi ve herşey pistonlu olması çok güzel iyi günlerde kullan
Arızalı olan traktör de ki alttaki jak diye şüpheleniyor um...En garanti 4 çıkış yaptır abi her zaman lazım olur 4 çıkış gobleye nazar değmiş ondan bozulmustur jak
Kolay gelsin maşallahı var ekipmanın
Alttaki vanayı biliyorsunuz değilmi?Arızalı olan traktör de ki alttaki jak diye şüpheleniyor um...
Bakalım hayırlısı....
Alttaki vanayı biliyorsunuz değilmi?
Hayırlı, uğurlu olsun. Bereketli günler göresin Cemil Abi, sevindim senin adına. Kesinlikle üzmeyecek bir makina. Çıkış olayını da çözersek sorunsuz kullanırız, İnşallah.
Çalışma videosu olsa izlerdik