Masallah ekinler super cok ayarliSağol teşekkürler 1.nitratı 13 kg civarı geldi 2. yide 11-12 kg civarı atıcaz.beklenti için birşey diyemem ilk defa ekiyorum bu tohumu
2 ure 2 nitrat uygulamasi olacak herhalde
Masallah ekinler super cok ayarliSağol teşekkürler 1.nitratı 13 kg civarı geldi 2. yide 11-12 kg civarı atıcaz.beklenti için birşey diyemem ilk defa ekiyorum bu tohumu
Maşallah gidişatı güzel Glosa'nın.Trakya'da havaların anormal gitmesinden dolayı septorya yaygın buğdayların çoğunda.Önden bir pas uygulaması gerekebilir.
Masallah ekinler super cok ayarli
2 ure 2 nitrat uygulamasi olacak herhalde
Maşallah adam olacak tarla yeşilken belli olur Allah biçtirme nasip ersin
Evet şuan pas belirtisi yok son iki seneye kadar duet kullanıyorduk son iki senedir opera max kullanıyoruzBence ruzgar oldugu icin su an pasa ihtiyac yok gibi ne zaman ruzgar kesilir nisbi nem yukselirse o zaman pas azabilir...onceden mudahale icinde pas uygulamasi yapilabilir
Kendi bugday ve arpalarimi takip ediyorum herhangi bir hastalik belirtisi yok ruzgarin sabah erken saatten itibaren esmesi işi kurtariyor.ins nem yukselip ruzgar zayiflamaz o zaman pas ilacina kuvvet..
Pas icin hangi ilaci kullanmayi dusunuyorsunuz?
Buğdaylar çok güzel Barış.Maşallah i var.Hafta sonu beklenen yağmuru dört gözle bekliyoruz .Nota yavaş yavaş farkını göstermeye başlamış.
Maaşallah Barış abi, başak çıkarmışlar. Benim pehlivanlarda başak çıkarmış, çocuk gibi sevindin görünce. Allah hayırlısıyla biçmeyi nasip etsin.
Maşallah. Mevlam hayırlsıyla bereketi bol hasatınıda nsp eder inşallah.
Barış tohumluk için ön siparişleri almaya başla
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi