GİTTİ KUBOTA B2530 GELDİ KUBOTA MK5000 4*4 BAHÇE

Hidrolik gücü veren üst kısa kollar çok kanallı frezeli yada dişlidir, onları çıkarıp bı kaç tur yukarı ayarlarsanız daha çok kalkar.

Hidrolik gücü veren üst kısa kollar çok kanallı frezeli yada dişlidir, onları çıkarıp bı kaç tur yukarı ayarlarsanız daha çok kalkar.
Tsk ediyorum deneyecegim.
Bi yol daha buldum sanirim.ekipmanin yan iki deligin altina lama kaynatip delikleri asagi almak insallah işe yarar
Bu arada hayirli olsun diyen arkadaslarin hepsine ayrı ayri tsk ediyorum.

Arkadaslar yine yardiminiza ihtiyacim var.
Traktorum icin hidrolik orta kol aldim normal kolu kapali olarak olctum 54 cm geliyor.bende hidrotelli 55 cm orta kol aldim ama kisa geliyor ekipman baglayamiyorum ne yapmam lazim

Aynı sorun bizde de var.mibzer takınca 480in orta kolunu takıyoruz neredeyse sonuna kadar uzatıyoruz.yoksa mibzerin derinlik ayar kolları hidrolik jaklara geliyor.bazende orta kol güvenlik çerçevesinin ara bağlantısına geliyor.