Traktör casemi memnunmusun
Aynen case 110 luk iyi motor ama biraz yakıtı fazla
Traktör casemi memnunmusun
Bendede td 85 var 100 lük bir traktör istiyorum gönlüm hep ithal traktör lerde ama çok pahalı newholland veya case olacak gibi tabi yerlisinden
Evet Ümit sen Hayrabolu merkezmi köylerindenmi
kolay gelsin.
en fazla ekipmanın gördüğü işi
bir ekipmanın görebilmesi bence tek amaç olmalı.
buda onlardan birisi.
Ustadlar bende bugun direk aysan cektim nasil olmuş mayisin ilk haftasi ekelim diyoruz tavi kacar mi o zamana...insaalah bi yagmur yagarda iyi olur her mahsulEkli dosyayı görüntüle 26265Ekli dosyayı görüntüle 26266Ekli dosyayı görüntüle 26267
Mayisin ilk haftasi ekelim diyo komsular erken ekince boya kaciyor kafalar ufak kaliyor mecbur ilk hafta ekicezGüzel olmuş olmuşta 24 Nisanda accuwater yapış gösteriyo kabuk yapmacağını bilsem hemen ekicem olmadı senin dediğin gibi mayıs ilk hafta
Mayisin ilk haftasi ekelim diyo komsular erken ekince boya kaciyor kafalar ufak kaliyor mecbur ilk hafta ekicez
Herkezin kafa cok karisik bi dek tarlasina su yakin olanlar rahat [emoji23][emoji23][hayırlasıyla hasat biçelimde başka bişi istemiyorum [emoji3]
Ümit kolay gelsin.Bu sene yerler pangallık olmuş.Tarlaları nasıl arındıracağız birkaç sefer girmeden olmayacak.Bizde flamingo(tiller) çekiyoruz ardından ızgara yani disk tiller yapalım diyoruz nasıl olursa artık aysan yürür mü emin değilim.