Genelgeye göre bağzı kurumlarda T.C. (Türkiye Cumhuriyeti)ibaresi kaldırıldı mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Genelgeye göre bağzı kurumlarda T.C. (Türkiye Cumhuriyeti)ibaresi kaldırıldı mı.

Biraz sakin olalım. Bilelim değerlendirelim ama tartışmayalım. Düşünceler ters olabilir çeşit türlü insan var. Hoş mu. Elbette değil, olmamalı. İktidarın çok yanlışı var bencede sanki bile bile yapılıyor. Son seçimlerden sonra çok daha özgür oldu ve son kozlarını oynamaya başladı. Amacı niyeti ne zihniyeti nedir bunu tam anlamıyla bilemeyiz elbet. Lakin bu ne serbestlik bu ne özgürlüktür ki bu kadar rahat kararlar verilebiliyor. Vatandaşın ne düşündüğü hiç düşünülmüyormuş gibi bir davranış var ortada.Bende bunu anlayamadım ya :S

Ynt: Genelgeye göre bağzı kurumlarda T.C. (Türkiye Cumhuriyeti)ibaresi kaldırıldı mı.

fetullah aksu link=topic=64530.msg729864#msg729864 date=1365455129' Alıntı:
Hiçde uyuduğum falan yok hemşerim.Kimin ne yapmaya çalıştığı gün gibi ortada.Bundan 10 yıl öncesinide cam gibi hatırlıyorum hemde.O günün batakcıları bugünün kuvayi milliyecisi oldular.İnsanda biraz haya olacak.Memleketin memuruna verilecek maaşı uluslar arası bankalardan zengin Türk iş adamlarının kefaletiyle çektikleri krediyle ödedikleri günleri ben çok iyi hatırlıyorum ama sen hatırlarmısın bilmem.Bugün iki uçak az uçup iki iki canı kurtarabilmek için oturduğu yerden idarecilik yapmak kolayken kendini yanlış anlaşılma pahasına riske atan insanları takdir etmek gerekir.Bu giden canlar ölen askerler polisler bizim insanlarımız.Ne olur silahlar sussada bu insanlar artık ölmese.30 yıldır kurşun sıktıkta ne geçti elimize ölümden başka?İmanımız gevredi vergi ödemekten.Hiç merak etmezmisin bu paralar nereye gidiyor.Öyle meydanlarda kuru milliyetçilik yaparak olmuyor bu işler madem bitirseymişya 10 yıl önce.

Farkındasın dır o zaman herşeyin , akp geçti iktidara söyle o zaman yapılan değişiklikleri , sende çiftcisin bende , mazot %60 dan fazlası vergi bükmüyormu bu belini. akp iktidara geçmeden önceki senede ölen şehit sayısına iyi bak birde akp iktidara geçtikten sonra ki şehit sayısına iyi bak. sabrediyoruz diyor geçmişde nereye sabrediyorsun sen gidiyor bu canlar . tabi kendi tuzu kuru. sen gelmişsin birşey olmaz diyorsun kusura bakma da hayal dünyasında yaşama. bunlar hepsi dayanık dönüşüklü . biz ki dünyayı ordumuz la dize getirecek memleket ken çıtımız çıkmıyor pkkları şerefsizlere. iyi duyun efendiler bunlar bilerek yapılıyor. hayal dünyasında değiliz akp bitiriyor bu memleketi göreceksiniz herşeyi kurutacak iktidarda olduğu sürece. vee gelelim bizim milletimize bunları bildiği halde kendi evlatları şehit olduğu halde yine akp yi iktidara geçiriyor , bu siteye gelelim yoruma geldi mi hepsi akpye karşıyız der nasıl iktidarda madem sen vermiyorsun trakkulüp vermiyor başkası vermiyorda gül gibi bu oylar akp ye gidiyor ve hazin sonumuzu hazırlıyorlar...
hee ister kızın bana ama açıpta bi bakın konuştuklarım da yalan yanlış birşey varmı diye....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...