Gelmeyen newhollandlar

İnşallah yakin zamanda 90 lar gelir, bi ara traktörparkın fotoları bizimle paylaş.
Tek kareye sığdırabilirsen... ☺

Hocam bu gps herşeye kullanıyorsunuz herhalde pulluk ,ekim, sırt yapma,gübreleme. Bide bu gps olayında her yeni giriceğiniz tarlayı tarlaya girmeden önce 1 saat civarı taratıyormuşsunuz onun hakkında bi bilginiz var mı ?
Bu T7 serisi baya tutuldu sizde memnunsunuz herhalde.

Hocam bu gps herşeye kullanıyorsunuz herhalde pulluk ,ekim, sırt yapma,gübreleme. Bide bu gps olayında her yeni giriceğiniz tarlayı tarlaya girmeden önce 1 saat civarı taratıyormuşsunuz onun hakkında bi bilginiz var mı ?
Bu T7 serisi baya tutuldu sizde memnunsunuz herhalde.

Ustadim , bizim burada sirta ekim pek olmuyor. O yuzden sirta ekim disinda , yer hazirlama , ekim , ara iscilikte kullaniyorum . Hayir gps i tarlaya girmeden once 1 kez tanitiyorsunuz o da maximum 1 dakika suruyor. Hatta surmuyor bile . İnanilmaz basit bir mevzu.
T7 serisinden simdilik memnunum t7030 2011 model 2900 saate
T7070 2015 model 800 saatte , simdilik bir sorun cikartmadilar cok sukurler olsun . Fiyati ikinci eli servisi parcasi gayet uygun. O paralara baska ithal o guclerde traktor alabilenecegini sanmam .

513726bbf7c3859e9082a0c6cc97b4bc.jpg

Bir tane 90 lik bugun geldi , ha gayret az kaldi :) son 1 tane kaldi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

İsyerinde olmadigim icin guvenlik kamerasinin goruntusunu cektim .

Tesekkurler arkadaslar . Yok konu 2017 nin konusu ama mesele 2016 da gerceklesti . Malesef ya . Bu arada teybin tasarimini degistirmisler . Daha bi hos olmus . Usb girisi direk Yani kablo takmak zorunda kalmiyorsunuz . Ve ici cok guzel kokuyor . Daha once gelenlerin ici boyle kokmuyordu ...