Gaspardo Pinokyo hakkında bilgi?

Ynt: gaspardo pinokyo hakkında bilgilerimizi paylaşalım.

bu civarda vardı bunun 9 lu yada 11 lisini fendt 936 ya takıyolar. bizim köyde de jd 6930 var ona da bundan takıyolar ama kaç bacaklı olduğunu bilmiyorum.güzel sürüm oluyor.

türkaysan_35 link=topic=41104.msg542259#msg542259 date=1329667854' Alıntı:
yakında türkaysan markasıyla sizlere aynı aleti daha cazip fiyatlarla hizmetinize sunacağız .....anızı direkt bozma işlemi yapıp toprağın 45 cm altından kesme işlemi yapıyor.toprak nefes alıyor, ekim zamanıda 12 numara pullukla sürüp mikser ile ekim yapılıyor....ayrıca bizim çizel ve dip kazan dediğimiz aletlerin tam ortasında bir alet diyebiliriz

bu aleti ne zaman yapacaksınız? ve fiyatı ne olacak ? bilgi verin lütfen

Öncelikle tüm çiftçi dostlarımıza bol kazançlı ve verimli bir sezon diliyorum. Gaspardo Maschio ailesinin sınıfının en sağlam ve kaliteli üyesi PINOCCHIO Dip Kazan;

130 cm, 3 ayak, 50 Hp - 110 Hp arası traktör gücü gereksinimi
170 cm, 5 ayak, 70 Hp - 130 Hp arası traktör gücü gereksinimi
200 cm, 5 ayak, 70 Hp - 130 Hp arası traktör gücü gereksinimi
250 cm, 5 ayak, 70 Hp - 130 Hp arası traktör gücü gereksinimi
250 cm, 7 ayak, 100 Hp - 160 Hp arası traktör gücü gereksinimi
300 cm, 7 ayak, 100 Hp - 160 Hp arası traktör gücü gereksinimi

Modelleriyle Türk çiftçisinin hizmetindedir.

merhaba ,

biz aletin üretimine bu sene başladık henüz pek kimsenin haberi yok zaman oldukça köy köy dolaşıyoruz denetiyoruz trakyada , şu ana kadar tepkiler olumlu ve tanıdıklardan dostlardan talep toplamış durumdayım , şu an birkaç adet 7 ayaklısını yapıyoruz , bu makinaları değerlendirirken lütfen kilosuna dikkat edin ? ben aletin 5 ayaklısını 1720 kiloda bitirdim. çok ağır oldu farkındayım ağır olduğu içinde daha sağlam fakat maliyetide daha yüksek oldu. 110 hp nin altına isteyen olsada vermiyorum , temmuz sonu trakyada saray çerkezköy çevresi köylerde dolaşırken tarlaya değil resmen betona girdik , ben özellikle parçalansın istedim parçalanmadı.

problem şudurki 110 hp nin üzerindeki traktör sayımız az , alet herkeze hitabetmiyor , herkeze hitabetmediği içinde yılda sınırlı adetlerde yaparsınız bide fuarlarda büyük alet gösterişli alet diye dikkat çeker, bununda ötesi anca ihracat ile yurtdışından gelen siparişler ile olur.

5 ayaklısının fiyatı 14000 TL

buraya fotoğraf video yükleyemedim facebook sayfamızdan inceleyebilirsiniz:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.398493760215205.96889.228060753925174&type=3

merhaba ,

biz aletin üretimine bu sene başladık henüz pek kimsenin haberi yok zaman oldukça köy köy dolaşıyoruz denetiyoruz trakyada , şu ana kadar tepkiler olumlu ve tanıdıklardan dostlardan talep toplamış durumdayım , şu an birkaç adet 7 ayaklısını yapıyoruz , bu makinaları değerlendirirken lütfen kilosuna dikkat edin ? ben aletin 5 ayaklısını 1720 kiloda bitirdim. çok ağır oldu farkındayım ağır olduğu içinde daha sağlam fakat maliyetide daha yüksek oldu. 110 hp nin altına isteyen olsada vermiyorum , temmuz sonu trakyada saray çerkezköy çevresi köylerde dolaşırken tarlaya değil resmen betona girdik , ben özellikle parçalansın istedim parçalanmadı.

problem şudurki 110 hp nin üzerindeki traktör sayımız az , alet herkeze hitabetmiyor , herkeze hitabetmediği içinde yılda sınırlı adetlerde yaparsınız bide fuarlarda büyük alet gösterişli alet diye dikkat çeker, bununda ötesi anca ihracat ile yurtdışından gelen siparişler ile olur.

5 ayaklısının fiyatı 14000 TL

buraya fotoğraf video yükleyemedim facebook sayfamızdan inceleyebilirsiniz:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.398493760215205.96889.228060753925174&type=3

Doğsan Tarım Makinaları

güzel alet denemesini yaptıktan sonra istediğim sonucu alırsam pulluk yerine bundan almayı dü$ünüyorum bizim burda büyük arazileri olan bi kaç ki$ide var pulluk kullanmıyolar uzun zamandır ..

Ali SARAÇ link=topic=41104.msg621578#msg621578 date=1344977118' Alıntı:
güzel alet denemesini yaptıktan sonra istediğim sonucu alırsam pulluk yerine bundan almayı dü$ünüyorum bizim burda büyük arazileri olan bi kaç ki$ide var pulluk kullanmıyolar uzun zamandır ..
Bizim komşuda ekin ekeceği yerlere çizel çekip ekiyor. Sürme derdi yok adamın. Nasip olursa bizde öyle yapacağız bu sene.

demirciler_14 link=topic=41104.msg621636#msg621636 date=1344990595' Alıntı:
Bizim komşuda ekin ekeceği yerlere çizel çekip ekiyor. Sürme derdi yok adamın. Nasip olursa bizde öyle yapacağız bu sene.
bu çizelden biraz daha fazla sapları gömüyor ..

Farki yok gibi dedigin makinanin 5 lisini ceken traktor 13 lu cizel cekiyo illaki farki var :)

Ali SARAÇ link=topic=41104.msg621639#msg621639 date=1344992107' Alıntı:
Farki yok gibi dedigin makinanin 5 lisini ceken traktor 13 lu cizel cekiyo illaki farki var Hem bilincli olmak hemde iklime uygun urunu dogru secmek gerekir . Biz niye portakal yetistirmiyorsak bugday misir yapicam diye yanlis iklim ve toprakta bu urunleri yetistirmek icin zorlamaya gerek yok :)
Ağırlık, ayaklarındaki tırnaklar ve arkasındaki merdaneden başka ne farkı var?

evet bu makıneyi ofise buğday götürdüğümüzde Saray tarlalarında görmüştüm hüsmen amcanın tarlasında. ilk izlenim olarak gerçekten anız bozmada çok güzel çalışıyordu. birde bundan 1ay oncesnde bızim burda topraklar taş gibi olur yinede sağlamdı..

Yıllardır kullandığımız 'PATLATMA' diye tabir ettiğimiz dip kazan yani. Tek farkı arkadaki merdane. Ve 15000 TL ' yi hak eden bi alet değil 7000-8000 civarına temin edersiniz biraz araştırınca. Çiftliğe uğrayınca resim çeker atarım.Taban taşını kırmaya bire bir.Bizimkinde merdane yok ondan fazla kesek çıkıyor ve toprak fazla ağır.Onuda dikkate alın kuru toprakta çıkaracağı kesekleri falan.

türkaysan kampanyalı fiyatı şuan 10000 lira. 5 lisinin. azim, türkaysan, doğsan, ege sebat (çekiçkesen) de aynı ürünü üretiyor.

GÜRKAN link=topic=41104.msg621705#msg621705 date=1345031154' Alıntı:
türkaysan kampanyalı fiyatı şuan 10000 lira. 5 lisinin. azim, türkaysan, doğsan, ege sebat (çekiçkesen) de aynı ürünü üretiyor.
çift merdanelisi mi sitelerinde yok ürün

$imdi aradım türkaysanı kampanya falan yok dediler 11500 nakliye haric fiyatı .. bayiide var sanırım kampanya fabrikasında yok

bayi fiyatı benim söylediğim. daha az önce ugradım. nakit alınmış makinalar. daya yeni bir ürün oldugu için nakitte güzellik yapmışlar. 4-5 tane var. 2 hafta sonra çorlu tarım fuarında hepsi kapış kapış gidecek.