1.adım=arkadaşlar ilk olarak yama yüklemesinde kullanacağımız programı indiriyoruz
link=
http://uploaded.to/?id=apcddf
bu programı indirdikten sonra programın kurulumuna geçelim
ilk olarak indirdiğiniz dizine gidip
indirdiğiniz rar uzantılı dosyayı açıyoruz içindeki setap dosyasını açıyoruz
açtıktan sonra gelen ekrana next,next,next,Finish diyoruz ve programımız kurulmuş oluyor
2.adım= sonra kurmak istediğiniz garaj silö ve sahire yamaları indirip klasörüyle C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2009\data\maps ın içine atıyoruz
3.adım=attıktan sonra yine mapsın içinde bulunan map01 i3d uzantılı dosyayı açıyoruz
açtıktan sonra hiç birşeyle oynamayıp programın sol üst köşesinde bulunan file ye tıklayıp ordanda import diyoruz
mapsa attığımız yamanın içine girip İ3D formatındaki dosyayı açıyoruz
aç diyoruz açtığınız dosya programın sol köşesinde bulunan menünün en altına geliyor
o dsyayada tıkladıktan sonra ister sağ taraftaki menüden rota belirleyebilir yada klavyeden alt tuşu ve mausun sağ sol tuşuyla yamanın nerede çıktığına bakabilir ve yamaya tıkladığınızda çıkan kırmızı,sarı,mavi,yeşil, çizgilerle oynayıp yamayı düzenleyebilirsiniz
4.adım= düzenleme işlemi tamamen bittikten sonra yine sol üstte bulunan file ye tıklayıp save ye tıklayıp veyada ctrl,s tuşuyla kaydedip çıkalım ve yamamız kurulmuş olur
sonra oyununuzu zevkle oynayabilirsiniz...
(biretpit_06)