Masuru yoksa ne kadara mâloldu acaba?Arkadaşlar uzun zamandır bi garaj kurluk tarzı bisey düşünüyoduk kısmet buyılmış
Sizler ićini bikac görüntü sunuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 32127Ekli dosyayı görüntüle 32128Ekli dosyayı görüntüle 32129Ekli dosyayı görüntüle 32130Ekli dosyayı görüntüle 32131Ekli dosyayı görüntüle 32132Ekli dosyayı görüntüle 32133Ekli dosyayı görüntüle 32135Ekli dosyayı görüntüle 32136
Sagolun tesekkür ederim ☺Hayırlı olsun karpuzların son hali ne benziyor [emoji4]
SoglunHayırlı olsun uğurlu olsun...
Teskkür ederimhayırlı olsun
Sagol mahmutHayırlı olsun cemal abi
17500 liraMasuru yoksa ne kadara mâloldu acaba?
Sagolun tesekkurlerHayırlı olsun güle güle kullanın...
Sagol abiHayırlı olsun, güle güle kullanın.
Sagolun ondalinHayırlı olsun dostum üzeri saç mı yoksa polimer malzeme mi
Hayırlı olsun tuğlanın su gören yeri olursa sıva yapın yoksa tuğlanin ömrü baya kısalır ...
Sağol tessekur ederim şuan tuğlaya su gelecek biyer yok siva yapicaz bikacgune zatenHayırlı olsun tuğlanın su gören yeri olursa sıva yapın yoksa tuğlanin ömrü baya kısalır ...
Sagol abi tesekkur ederimGüle güle kullan cemal kardas
Sagol abi ben 10 eylulde baslamistim anca bitti gecen sene temel yapcam yere ek yapi yapmistik gecen sene yapsaydim yari fiyata mal edecektim ama hayirlisi ile borcsuz olarak tamamladikHayırlı olsun.
Cemal sanırım beraber başlamıştık.
Ama benddeki hâlâ yarım duruyor.
Bitiremeyecem sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 32154
Abi daha bikac dekorasyon olcak suan tarla hazirligi falan var bu sekil kalicakGörünüşe göre binanın arka yüzü kuzeye bakıyor, minarenin kapısı güneye bakar, kuzey yüzü sepkin alır,çıkma sac kaplanabilir.Kapalı yüz güneyde olsa sıcaktan tuğla yanar, sıva gerekir.Saçaklar boyalı tahta ile kapatılırsa merteklerin uç kısımları çürümez, öz kestane ağacı olursa başka, saç damlalık metresi 18 TL idi, yapılabilir.Ucuz yollu mertek başlarına yanık yağ sürülebilir.Direk üzerinde peştivanlar met ağızı koyulsa daha iyi olurdu.
Nasıl yapalım demedi ki, inşaatta çalışmışlığımız var.
Sağol arkadaşım teşekkür ederimHayirlisi olsun arkadasm