Galerinin birinde satılık 1999 model 70-66 4*2 67000 TL

66 ı da kullandım, öyle çok abartı bir çekiş farkı yok. Vites seceneğinin çok olması da fazla aldatmasın. Sürüngen vitesi zaten kullanmıyorsun. Bir kaç artısı var, şöyle ki; uzun sallı olması avantaj, önü kalkmaz kolay kolay, bazı malzemeleri daha kaliteli(mesela kontak, el freni vb), oturma alanının daha geniş vites geçişlerinin kolay olması.

Çekiş için düşünürsen çok büyük fark yok. Bir de 66 ların vites 3 ü 56 lardan 3 ten daha iyi.. O da ağır devir olarak yol işinde seni eksiye götürüyor. 70-66 ile çıkartamadığımız traktörü 480 le çıkardık bunu bilirim.
Tarla sürerken 56 daha seri, o da 56'nın extrası. Hangisi diye bir soru olursa, hızı saymazsak 70-66 derim.

Benim 56 da goble ligt hidrolik başlıklı forumun son mesajında..
70 66 bizde beğeniyoruz 70 56 malzeme sağlam doğru diyorsunuz ama en ufak sorlukda gaz kesiyor istop etmeye çalışıyor bu sıkıntı sonra 2 piston çıkışı yerine 4 olsa bence güzel olurdu 12 ileri 12 geri olmasının ıyi yani çok bence yolda fark eder tarlada takviye 4 le giderken biz adam 2 'in 3 ile 4 ile sürüyor bizden daha hızlı ve çekiş fazla bence

Tarla sürerken bence 56 daha seri ama 66 bence daha iyi kıyaslanamaz 65 75 beygir 4×4 geçiş yapmayı düşünüyoruz çünkü 3 lü pulluk la dekarda 1 litre üstü yakıyor adam 75 beygire 4 13 14 takıyor 1.5 litre yakıyor daha çok iş genişliği var biz 9 lü kazaya tanıyoruz adam 11 li 28 li ızgara takarken adam 32 30 takıyor yani artık çift çeker geçme çalışıyor herkes çünkü artık eskiler sağlam ona lafım yok ama şimdi millet konfor olsun kabin olsun turbo olsun istiyor bizde dahil yani bunların da 5 10 sene sonra devri biter bence

70 66 bizde beğeniyoruz 70 56 malzeme sağlam doğru diyorsunuz ama en ufak sorlukda gaz kesiyor istop etmeye çalışıyor bu sıkıntı sonra 2 piston çıkışı yerine 4 olsa bence güzel olurdu 12 ileri 12 geri olmasının ıyi yani çok bence yolda fark eder tarlada takviye 4 le giderken biz adam 2 'in 3 ile 4 ile sürüyor bizden daha hızlı ve çekiş fazla bence

Trakörün bakımlı olup olmaması, saatini de dikkate alıyor musun. 2 nin 3 ü 56 nın takviye 4'ünden hızlı değil. Bayılma konusunda haklısın, Fıat ile ilgili tüm başlıklarda bayıldığını dile getirdim, söyletmiyorlar. :)) 66 da bayılıyor onu da belirteyim.

66 bayılıyor ama toplayıp devam ediyor ama 56 direk istop etmeye çalışıyor bunu yapan kişiler düşünmemiştir bence çünkü nasıl olsa alan çok olur diye traktör bakım yapıp temiz bakarsan sıkıntı yok ama benim tercihim 66 olurdu babam gil bunun yerine keşke 80 66 70 66 alaymış ıyi olurdu ama nasıl değilmiş

Trakörün bakımlı olup olmaması, saatini de dikkate alıyor musun. 2 nin 3 ü 56 nın takviye 4'ünden hızlı değil. Bayılma konusunda haklısın, Fıat ile ilgili tüm başlıklarda bayıldığını dile getirdim, söyletmiyorlar. :)) 66 da bayılıyor onu da belirteyim.

Tork eğrisinin yumuşaklığından, motor esneyebiliyor, balye bağlamada rahatlık,devrimizde 200 n.m. torku olup daha iyi bayılanlar da var.

Tork eğrisinin yumuşaklığından, motor esneyebiliyor, balye bağlamada rahatlık,devrimizde 200 n.m. torku olup daha iyi bayılanlar da var.

Stop etmeyi, boşver bayıltmaya fırsat vermiyorum Hocam, veriyorum küsküyü. 14-15 gazdan aşağı düştün mü gidiyor(kalp grafiği gibi, küt küt baktın ortama sessizlik gelmiş, uzak yerlerden başka traktör sesi), onu düşünerek kullanmak lazım.

https://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-1600-saatte-1999-model-70-66-newholland-2wd-503230084/detay

Dün biraz boş vaktim oldu, az piyasaya bakayım derken bu traktör dikkatimi çekti aradım. Eskişeirli arkadaşlar bu traktörü satan kişiyi tanıyor musunuz, neden böyle bir şey yaptı? Galericinin iddiası traktör 1600 saatte fiyatı 67 bin TL, sorduğuma utandım. 1600 saatte bir traktörün el freninde neden boya olur diyerek yüzüne kapattım, nutkum tutulunca : )))
O traktöre 67 bin verecek birisini zor bulur. Ancak hastası olacak 66 serisinin birisi oyle alır parasını düşünmeden

Mahmut abi dikkat ediyorum bu galeri genellikle orjinal traktör satıyor. İlanlar da sürekli güncelleniyor. Mutlaka alanlar var bizde aynı galeriye 2001gri gövde 70-66 tek çeker sorduk orjinal kabinli 65 bin istemişti.
Fiyatlar çok yüksek. 5556 bile 20 bin diyorlar 25 bin diyen bile var adana osmaniye bölgesi fiat tercih ettiği için midir fiyatlar hiç aşağı yok

Randıman olmazsa özellik neye yarar boşu boşuna can sıkıntısı masraf aynı paralara modelli Kılimalı lar alınabilir fakat sağlam olmadıktansonra kılima bozulur çiftçekerden . Çıkmaz debriyaj erken biter firen randımansız yakıt fazla olunca insana tak eder sonra gider eskiye Yen'i kadar para verir alır eee galericide biliyor bu durumları neye talep olduğunu vs

Aynen abi 67 buna veren adam 85 80 beygir kabinli çift çeker alır hiç yoktan konforlu traktöre biner sağlam ama çok şeyi eksik ve hatalı yapılmış onlar düzgün olsa aslında güzel motor ama o para alınmaz yazık çünkü
Güzel motorlar zamanında çoğu değerini bilmeyip sattı bizim burda. 2017 yilindayiz teknolojik özellik konfor arttı dayaniklilik azaldı yerli yeni traktörlerde, fiyatı uygun olsa eskiler ömürlük makine aslında

Randıman olmazsa özellik neye yarar boşu boşuna can sıkıntısı masraf aynı paralara modelli Kılimalı lar alınabilir fakat sağlam olmadıktansonra kılima bozulur çiftçekerden . Çıkmaz debriyaj erken biter firen randımansız yakıt fazla olunca insana tak eder sonra gider eskiye Yen'i kadar para verir alır eee galericide biliyor bu durumları neye talep olduğunu vs
Bir traktörün sıkıntı olması kendi elimizde yanlış anlamayın çoğu insan eşek gibi biner traktöre sağlam değil der neden biliyonuzmu bizim insanımız bunun kıymetini bilmiyor 4 çeken motor 5 li pulluk takar sonra yakıt çok der çift çeker olayı çoğu traktörde sıkıntı olmaz ben bir kaç arkadaşda gördüm adam yolda bile çiftç çekerle gezer evet galeri biliyor satılacağını eskiye talip olunacağını ama marka sağlam olan traktöre var mf 3.000 serisi 75 85 beygir olsun omurluk bundan 5 10 yıl önce 30 bin tl şimdi 60 70 bin tl oldu evet sağlam değil çoğu marka

Mahmut abi güzel motor ona bisey demem ama eksik çok bunlarda bunun değeri eskiden bu kdr ucuzdu ama pahalındi millet satışa koydu bizim orda yurt dışında olupda garajda nece traktörler var adam satmıyor mf türk fiat yeni bir kaç traktör hariç kalite sıfır orası öyle ama buna şükür yine kapımızda var ya kimse muhtaç etmeyecek olsun yeter bizim çiftçi kardeşlerimize

Mahmut abi güzel motor ona bisey demem ama eksik çok bunlarda bunun değeri eskiden bu kdr ucuzdu ama pahalındi millet satışa koydu bizim orda yurt dışında olupda garajda nece traktörler var adam satmıyor mf türk fiat yeni bir kaç traktör hariç kalite sıfır orası öyle ama buna şükür yine kapımızda var ya kimse muhtaç etmeyecek olsun yeter bizim çiftçi kardeşlerimize
Elindeki traktör en iyisi kardeşim ele muhtaç etmiyorsa ve şimdiki motorlarda da levye 12 12 vites var eski 66 serisi de öyleydi konfor arttı şimdi, birde case nh lerde satil gibi özellikler var ama yine 66 şanzıman kullanıyorlar: ) dediğin gibi önceden bunlardan birkaç tane alıp şimdi satmak varmış iyi para ediyor

Allah şükür yetiyor abi işimizi görüyor tabi eksik yönü var en önemlisi bayılma yapması bu olmasa iyi olcak 8 2 bizimkisi aynen 10 sene önce alçaltın 25 30 bin tl şimdi 45 50 satcan