Ben sıvı gübreleri Bir hafta önce kullandım şu an fazla bir etkisini görmedim havalar daha ısınmadı ondan mı acabailla ki oluyor 10 15 gune farkediyor. yapraklar canlaniyor.
Ben sıvı gübreleri Bir hafta önce kullandım şu an fazla bir etkisini görmedim havalar daha ısınmadı ondan mı acabailla ki oluyor 10 15 gune farkediyor. yapraklar canlaniyor.
senin fotolarda daglarin tepesinde kar var hala. bizim buralar 25 26 derece gidiyor. son iki haftadir cok gelisme oldu. illaki sicakligin etkisi vardir. guzel bugday hasat zamani muhabettimiz aklina gelir[emoji2] fazla sapi yok ama bugday verimi guzeldirHava sıcaklıkları Gündüz 15 gece 3 derece gibi oluyor havaların biraz daha ısınması mı lazım hızlı gelişmesi için veya kullanılan gübrenin etkisini göstermesi için
Verim iyi olsun Mesafe önemli değil[emoji16]senin fotolarda daglarin tepesinde kar var hala. bizim buralar 25 26 derece gidiyor. son iki haftadir cok gelisme oldu. illaki sicakligin etkisi vardir. guzel bugday hasat zamani muhabettimiz aklina gelir[emoji2] fazla sapi yok ama bugday verimi guzeldir
Kardeş sen sıfır tohum mu ektinsenin fotolarda daglarin tepesinde kar var hala. bizim buralar 25 26 derece gidiyor. son iki haftadir cok gelisme oldu. illaki sicakligin etkisi vardir. guzel bugday hasat zamani muhabettimiz aklina gelir[emoji2] fazla sapi yok ama bugday verimi guzeldir
bu 2. ekilişi.gecen yil sifir almistimKardeş sen sıfır tohum mu ektin
Enola diye bunların bir tohumu daha var onun hakkında bilgin var mı Ben ondan da ektim bu sene onu da ilk işim ama tohum beyaz etiket anaç tohum yanibu 2. ekilişi.gecen yil sifir almistim
bilgim yok. hasat sonu durumlari paylasirsan gelecek sene deneyebilirim. bu yil nacibey ve galateya ektim. gecen yilda ayni cins bugdaylari ekmistimEnola diye bunların bir tohumu daha var onun hakkında bilgin var mı Ben ondan da ektim bu sene onu da ilk işim ama tohum beyaz etiket anaç tohum yani
Tamam kardeşim hasat zamanı paylaşırım inşallah enolayı daha çok övüyorlar doğum şirketibilgim yok. hasat sonu durumlari paylasirsan gelecek sene deneyebilirim. bu yil nacibey ve galateya ektim. gecen yilda ayni cins bugdaylari ekmistim
bende memnunum galetaya verim acisindan gayet basarili.Galetaya güzel buğday verim olarak ben geçen yıl taban yerlerden 700 kg ile 900kg aldım.nadaslarda 450kg 550 kg arası. Verim yaptılar.bu yılda şimdilik güzel görünüyor.ama satarken tüccar ucuz aldıbizimkileri.90krş
Yaptığınız uygulamaları paylaşırsanız sevinirimGaletaya güzel buğday verim olarak ben geçen yıl taban yerlerden 700 kg ile 900kg aldım.nadaslarda 450kg 550 kg arası. Verim yaptılar.bu yılda şimdilik güzel görünüyor.ama satarken tüccar ucuz aldıbizimkileri.90krş
Tavuk gübrelidir bizim taban yerlerimiz.dekara 20 kg dap 22 kg tohum 10 kg üre 10kg amonyum sülfat.ekim 10 tav suyu 25 nisan bahar sulaması başka bişey yokYaptığınız uygulamaları paylaşırsanız sevinirim
Kıraç yerlerde ne kadar verim aldınızTavuk gübrelidir bizim taban yerlerimiz.dekara 20 kg dap 22 kg tohum 10 kg üre 10kg amonyum sülfat.ekim 10 tav suyu 25 nisan bahar sulaması başka bişey yok
Kıraç yerde nadasa bıraktığımız tarlaydı gübre uygulamaları aynıydı tavuk gübresi yoktu zaten sulamada yoktu.450kg ile 500kg arasıKıraç yerlerde ne kadar verim aldınız
Ben ilk defa ektim sıfır tohum Tabandan 20 kilo 20 20 çinkolu gübre kullandım mart 15'te 12 kilo Gübretaş süper İnci kullandım bir hafta sonra 10 kilo 26 nitrat kullanacağım yapraktan sıvı gübre olarak aminoasit humik asit çinko Demir karışımı kullandım bakalım Bizimki nasıl olacakKıraç yerde nadasa bıraktığımız tarlaydı gübre uygulamaları aynıydı tavuk gübresi yoktu zaten sulamada yoktu.450kg ile 500kg arası
Fotograf varmıBen ilk defa ektim sıfır tohum Tabandan 20 kilo 20 20 çinkolu gübre kullandım mart 15'te 12 kilo Gübretaş süper İnci kullandım bir hafta sonra 10 kilo 26 nitrat kullanacağım yapraktan sıvı gübre olarak aminoasit humik asit çinko Demir karışımı kullandım bakalım Bizimki nasıl olacak
Normal ta bizim nadaslarda ortalama böle yeterli yağış alırsa 450kg ortalama alınır herhalde ya