Fren sorunu

Bi tanıdıkda td65s var fren biraz sıkıntılı, yağı da eksilince usta 422 ekledi 5 litre kadar bu uygulama ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Önceki yağ ne bilmiyorum iki farklı yağ karıştırmak sıkıntı yapar mı? Fren yağı ayrı mı yoksa hidrolik şanzuman yağı ile ortak mı?

Bi tanıdıkda td65s var fren biraz sıkıntılı, yağı da eksilince usta 422 ekledi 5 litre kadar bu uygulama ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Önceki yağ ne bilmiyorum iki farklı yağ karıştırmak sıkıntı yapar mı? Fren yağı ayrı mı yoksa hidrolik şanzuman yağı ile ortak mı?
Arka yağlar hidrolikler geneli 10 30 içerikli bilindik markaları kullanıyorum , yağ eklemenin bence zararı yok önemli olan yağı çok kötü etmeden değiştirmek, kötü yağın üstüne çok çok iki kere eklersin sonra hepsi değişmeli.

Firen yağını 2 ye ayıralım
1 .Defransiyele kuyulan yağ aynı zamanda firenin disklerini ısınmaması için yağlar bu yağa tırasmisyon Ekli dosyayı görüntüle 41717 yağı da derler en iyisi mobil 1 fulud 422 diye biliyorum

2 firen yağı ise firen merkezinin yağı firene basıldığından hidrolik firen merkezlerinin çalışmasını sağlayan yağ
Şu an 1 litresi 60 tl olan yanlış yağ koyulduğunda firen merkezlerine zararı olur yegın kutu fotoğrafını paylaşmaya çalışacağım

b100c9f5-a2f5-4d15-992f-a9ccf4dcf5cb.jpg

Benimki td65b dt serisi ama bi anormallik var pedala basinca pedal tas kesiliyor sertlesiyor benim tahminim fren yagini karstrdm icin merkezler gerekli basinci saglayamiyor ya merkezler arizalandi yada baska sorun