Forumun 'EN'leri

Ynt: Forumun 'EN'leri

vay be yazıklar olsun valla siteye yazdığım ıuy*u-* msjlara açtığım konulara baksana adımızı hiç biri yazmamış canınız sağolsun arkadaşlar. : ' ( cçr-*-s

ÜÇPIN@RLI KORAY link=topic=3429.msg37339#msg37339 date=1211392440' Alıntı:
vay be yazıklar olsun valla siteye yazdığım ıuy*u-* msjlara açtığım konulara baksana adımızı hiç biri yazmamış canınız sağolsun arkadaşlar. : ' ( cçr-*-s

tamam ben vazgeçtim en yakışıklı koray olsun

ya şimdi biliyomusunuz resmimi veririm siteye 1 gün sonra bakmışsınız 100 tane kız :8 olmaz yani dimi saygıdeğer arkadaşlar sitenin çiftçilikle bi alakası kalmaz :D.saygılarrrrrrrrrrrrrr.

ÜÇPIN@RLI KORAY link=topic=3429.msg37353#msg37353 date=1211393311' Alıntı:
ya şimdi biliyomusunuz resmimi veririm siteye 1 gün sonra bakmışsınız 100 tane kız :8 olmaz yani dimi saygıdeğer arkadaşlar sitenin çiftçilikle bi alakası kalmaz :D.saygılarrrrrrrrrrrrrr.
Aman koray site çöker falan sen boşver resim işini ;D ;D ;D

ÜÇPIN@RLI KORAY link=topic=3429.msg37353#msg37353 date=1211393311' Alıntı:

benim taht ' tan inmemi bekliyormuş hemen kendini kaptırmış :D

İş kaynadı sanırım.

Bari bu oyunu siteye biraz daha uyarlayıp devam ettirelim.

En Case ' ci:
En Claas ' çı:
En balyacı:
En biçerci:
En bayici:

:D Çoğaltın işte kafanıza göre...

En Case ' ci: Poyrazlı Salih
En Fendt ' çi: İnsomnia
En şiirci: Yusuf

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler

hepiniz ennnnnnnnnnnnnn siniz

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt