Ynt: FORUMDAKİ EN BÜYÜK TRAKTÖR,BİÇERDÖVER,RÖMORK,EKİPMAN MODPACKLERİNDEN BİRİSİ
buradaki insanlar gerizekelaı değil kardeşim bir kere söylemen yeterli ama siz 20 kere yazmısınız burada size kimse yardım etmeyecektir bunu bilesiniz önce yardım istemesini bilin sonra yardım isteyin
tekirdaqle link=topic=28368.msg267754#msg267754 date=1271003888' Alıntı:usta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :Susta bende Mod klasoru yok acık olarak anlatırmısın yamaları birtrlu yapamadım. :S
buradaki insanlar gerizekelaı değil kardeşim bir kere söylemen yeterli ama siz 20 kere yazmısınız burada size kimse yardım etmeyecektir bunu bilesiniz önce yardım istemesini bilin sonra yardım isteyin