Trakyada bi tanışma organizasyonu ayarlansa çok iyi olacak.çoğu kişi aynı bölgede olmasına rahmen birbirini tanımıyor.bu şekilde katılımcı olabilecek arkadaşlar olursa belirtmeleri çok manidar olucak
Arkadaşlar uğraştım bütün illeri tek tek ekledim. Artık herkes kendi ilini seçebilir. Galiba bir tane eksik oldu. Bulan olursa söylesin onuda eklerim...
Bir de Kocaeli eksik. Adapazarı'nı da Sakarya diye düzeltirseniz il adını taşımış olur.Arkadaşlar uğraştım bütün illeri tek tek ekledim. Artık herkes kendi ilini seçebilir. Galiba bir tane eksik oldu. Bulan olursa söylesin onuda eklerim...
Benmi göremedim tekirdağ yokmu? Hayır yani yoksa çok ayıp bayburt var tekirdağ yok olmazki böyle ��
Hepsini ekledim diye düşündüm. Ama hergün bir il çıkıyor. Araya Musul ve Kerkük' te mi karıştı naptı çözemedim gitti. 83 tane il gözüküyor şuan...
Erkan Bey, öncelikle yeni görevin hayırlı olsun. Ordu ve Yalova'yı iki kere yazmışsın.Hepsini ekledim diye düşündüm. Ama hergün bir il çıkıyor. Araya Musul ve Kerkük' te mi karıştı naptı çözemedim gitti. 83 tane il gözüküyor şuan...
Erkan Bey, öncelikle yeni görevin hayırlı olsun. Ordu ve Yalova'yı iki kere yazmışsın.