Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar

Ynt: Ford traktöre istenilen abuk subuk fiyatlar

Anil tiraki ford cok yakiyor yaksin hadi bana biri soylesin stayir ford kadar dayanirmi ? Yigidi öldür hakkini yeme.Siz verin hadi bana traktorlerinizi piyasanin 5 altina ? Kardesim evet ford fanatigiyim sitede bunu herkez bilir yakiti cok traktorun devri gecti demekle devri gecmez oyle mf nin fiatin yada stayirin 2 katida yakmiyor sadece yolda yakiyor. Neden sadece ford 135 liklere istenen fiyat 480 lere istenen fiyata ne demeli iyi o zaman fendt varolarida sahipleri 100 bin tlye versinler kardesler malı ucuza almayi herkes ister birde satici olarak düşünün kim verir 20 bin liralik traktoru 10 a 11 e? Ha yokmu var ama kac rekteve yemis kac boya atılmış belli degil ölü makinaya lafim yok diri orjinal FORD u kimse ucuza vermez. Bana kalsada karakafalar cok para ben aldim 30 bine 36 bine versem bugun alacaklar bi araç yada traktor ticaret işi bu eleştirilir fakat o fiyat demek de dogru degil mal sahibi ister fiyatini begenirsen alirsin begenmessen bakarsin isine piyasa ticaret böyledir. Benim steyra lafim yok kötü traktor de demedim kendine gore iyidir guzeldir sagalassos nickli üye ne fark var dedi olay bu. Soz konusu stayir yada baskasi degil .fordun piyasasi.

Black.Boyss.37 link=topic=82659.msg983811#msg983811 date=1426782740' Alıntı:
Anil tiraki ford cok yakiyor yaksin hadi bana biri soylesin stayir ford kadar dayanirmi ? Yigidi öldür hakkini yeme.Siz verin hadi bana traktorlerinizi piyasanin 5 altina ? Kardesim evet ford fanatigiyim sitede bunu herkez bilir yakiti cok traktorun devri gecti demekle devri gecmez oyle mf nin fiatin yada stayirin 2 katida yakmiyor sadece yolda yakiyor. Neden sadece ford 135 liklere istenen fiyat 480 lere istenen fiyata ne demeli iyi o zaman fendt varolarida sahipleri 100 bin tlye versinler kardesler malı ucuza almayi herkes ister birde satici olarak düşünün kim verir 20 bin liralik traktoru 10 a 11 e? Ha yokmu var ama kac rekteve yemis kac boya atılmış belli degil ölü makinaya lafim yok diri orjinal FORD u kimse ucuza vermez. Bana kalsada karakafalar cok para ben aldim 30 bine 36 bine versem bugun alacaklar bi araç yada traktor ticaret işi bu eleştirilir fakat o fiyat demek de dogru degil mal sahibi ister fiyatini begenirsen alirsin begenmessen bakarsin isine piyasa ticaret böyledir. Benim steyra lafim yok kötü traktor de demedim kendine gore iyidir guzeldir sagalassos nickli üye ne fark var dedi olay bu. Soz konusu stayir yada baskasi degil .fordun piyasasi.
Black dostum gerilmeye gerek yok, yalnız sen şurda yanlış düşünüyorsun. Bir malın değeri piyasası bellidir değil mi, evet belli . Diyelim ki 6600 15 TL. , motor çok bakımlıdır, tekerleri yenidir, yağ yakmıyordur vs. bu da etsin 17-18 TL. Şimdi sen kalkıp yıpranmış bir Forda 22-25-30 dersen, adama sayarlar. Serbest piyasa ekonomisininde ticaretinde bir onuru-şanı-şerefi olmalı. Herkes önüne geleni denk getirip, diksin mi. İnternete girip bak 6 aydır dikecek adam arıyorlar, ya kardeşim öyle yapacağına 22 deme, bu mal 16 bin. sen iste 17 bin. Bu sitelerdeki bu fiyatları gören diğer satıcılarda galeyana geliyorlar. Kısaca bir kaç satıcı anlaşmış- Türkiyenin ford piyasasını belirliyor. Herkesi de yanıltıyor. Kendileri de sinek avlıyor.

Dayanır neden dayanmayacak fendt vario sanki.Şunu söylesen bir derece düşünsün millet yahu ford ithal traktör diğerleri yerli montaj traktör.İthal ile yerli montaj arasında fark olur bu normaldir de zaten ama senin dediğin 2 rektefeye 1 rektefe olayına sende inanmıyorsun.Sadece mübalağa yapıyorsun.Traktörüm 87 model ve en ufak bir sorunu yok ne rektefe ne hidrolik en az 10 yıl daha götürür Allah kısmet ederse.Ford için şunu söylememiz gerekir Fordlar zamanın büyük çiftçi traktörleri tabiri caizse ağa bey traktörü.Forumda da sıfır ford alıp kullanan kişi sayısı fazla değildir.Sonrasında ford alanlar bey traktörüdür sağlamdır diyip alıyor.Adana vs bölgelerde büyük çiftçiler olduğu için şu an Adana benzeri bölgelerde talep ediliyor hatta Tekirdağ ' da sırf fordlar 110-90 ' lar vs toplanıp Adana gibi yerlere gönderiliyor rağabet gördüğü için o yüzden pahalı gidiyor oralarda.Ayrıca bir traktör 15 liraysa 15 liradır alıcı gözü satıcı gözü olmaz ha ekstrem durumlar olur traktör 20 yaşında 1000 saatte 1500 saattedir o zaman alırsın 20 liraya.Şöyle de düşünebilirsin ona 20 vereceğime daha üst model traktör alırım dersin ve mantıklısı da odur.Mesela seni göz önüne alırsak kardeşim ford fanatiğiyim diyorsun da fiat kullanıyorsun onu ne yapacağız ford o kadar anlatıyorsun niye ford kullanmıyorsun ki.Benim kapımda 32 senedir Steyr var 83 ' den beri steyr kullanıyoruz ben steyr fanatikliği yapmıyorum sen nasıl yapıyorsun.Şunu da sorayım ilk traktörün ne?Yanlış anlaşılmasın kardeşim gerginlik yaratmak gibi bir amacım yok sadece seviyeli tartışma yapmak asla kavga değil :)

bnce black boys ford fanatıgı laf anlatmaya calısmayın o yınede ford der
benım yorumum ıse bu sonucta bır ıs makınesı ve zamanı gecti artık ford mord hıkaye kardesım eskıde kaldı onlar bırakın artık fanatıklıgı abartılcak bı motor deıl bnce o paralara daha guzel traktorler alınabılır ford gercekten yakıyor

Ford 6600 80 beygir sagalosos bendede var 77 ingiliz.Çiftte 80-66 285 steyr 8073 önünde gidemiyo ezbere konuşmuyorum hepsiylede denendi.Daha 1 kez rekteve oldu iddaa ediyorum forddaki sağlamlık hiç bir traktörde yok kırmaya çalış kıramazsın.Bahsettiğim traktör 20 yaşına kadar 3.000 dönüm azari işlemiş bir traktör halada işlemeye devam ediyor.Ford hastasıyım diyosun sende bilirsin 6600 beygir gücüne çektiği yükü hangi traktör çekebilir ford gibi.2014 model 110 beygir bir traktörüm daha var ford onuda eskitir.Yeni 2015 model 80 beygir traktörü getir vur yükü sür çifte ford kadar hayatta gidemez.Böyle bi traktöre 25 de istenir 30 da nitekim gidiyorda.Ford traktörün şahıdır.Fordu kullanan bilir.Sesi kükreyişi yeter ingiliz fordun.Bilende konuşuyor bilmeyende.

Tamam abi bizim eşşek kancik anasini satayim ya ne forummus be ! fanatigim varmi dostum iddalariminda arkasindayim istanbul cekmekoy mekanım nh traktor kullaniyorum öyle. Sende alma kardesim o zaman dökük motoru 30 a mal adamin mülk adamin. Fanatigim evet varmi zoruna giden ? Oda benim tercihim olsun bugün satar yine forda binerim ford kullanmiyorum diye onuda kotulememmi gerekiyor stayirada binerim isborayada fakat ford fanatigiyim 4 tane fiat geçmiş elimden haladahada kullaniyorum fanatiklik yaparim ama isimi goren traktoru de kullanirim bu kimseyi alakadar etmez.

İlk traktorumuz 444 enter sifir alınma ikincisi 2030 john deere sıfır alınma 3.su ford 3610 sifir alinma 4. 7056Dts ikinci el 5. 480 ikinci el 6. Mf 240 ikinci el 7. 1130ikinci el jd 8. Ford 5000 ikinci el 9.fiat 60 56 ikinci el 10. 6066 nh ikinci el. Niye bu kadar fazla diyeceksiniz ormancilik yapanlar bilirler ne kadar yiprandigini. Benim kavga etme gibi niyetim yok anıl olsada buradan neye varilir kardesim ne senin nede baskasinin kalbini kici kırık ford yada stayir icinde kirmam fakat bu kadar kişinin tepki gostermesine şaşırdım acikcasi sıkıntı yok yalnız yorum yazmakda özgürdür sende kendi dusunceni yazmissin saygi duyarim.

fordu kullanan bilir arkadaşlar kullandıkca insan dahada sever yakıtı cok diyen arkadaşlar emsali güçteki emsal işte yakıtını ölçtüm inananın o çok yakıyor diyenler kendi motoruna az yakıyor diyenler karşılaştırmeyı görünce kekelemeye başlıyorlar ama bakımlı olacak motor. öyle kulaktan dolma çok yakıyorla bu işler olmaz ben az yakıyor diye iddalı degili.

gelelim 6600 77 model ingilize sıfır hiçbir yerli traktöre degişmem bunu açık ve net yazıyorum
sıfır alman veya ingiliz traktörlerde tek eksigi kabini motorun saglamlıgına laf söyleyene itibar edemem motorun arkadan bi baktımmı fuarlarda bakıyorum 110 120 hp teraktördeki cogu motorda daha geniş firenninin verdigi o güveni para ile kıyas edilmez 77 fordu temiz ve bakımlısının hakı 30 000 bırakalım 40 000 bile eder fakat bilene. degerini bimeyene zaten layık degil ford 77

Black.Boyss.37 link=topic=82659.msg984455#msg984455 date=1426884672' Alıntı:
İlk traktorumuz 444 enter sifir alınma ikincisi 2030 john deere sıfır alınma 3.su ford 3610 sifir alinma 4. 7056Dts ikinci el 5. 480 ikinci el 6. Mf 240 ikinci el 7. 1130ikinci el jd 8. Ford 5000 ikinci el 9.fiat 60 56 ikinci el 10. 6066 nh ikinci el. Niye bu kadar fazla diyeceksiniz ormancilik yapanlar bilirler ne kadar yiprandigini. Benim kavga etme gibi niyetim yok anıl olsada buradan neye varilir kardesim ne senin nede baskasinin kalbini kici kırık ford yada stayir icinde kirmam fakat bu kadar kişinin tepki gostermesine şaşırdım acikcasi sıkıntı yok yalnız yorum yazmakda özgürdür sende kendi dusunceni yazmissin saygi duyarim.
Bu yorumu yazdığına göre ilk yorum bana değildir herhalde :) Bu arada ismini bilmiyorum ismini söylersen daha rahat konuşabiliriz :) Ben forda eski diyorsam benim traktörümde yeni değil yani 28 yaşına geldi.Traktörlerimizde eskiyor anlayacağın.Şimdi biz bu abiye 30000 ver ford 6600 al dersek mi iyilik yapmış 35000 ver çiftçeker fiat al dersek mi iyilik yaparız sen de şu an fiat kullanıyorsun.Veren olur mu olur hastasına satarlar ama alıp sadece tarlasını sürüp ekecek adam alır mı?Sen alır mısın 30000 verip ford fanatiklikte bir yere kadar :)

İsmim halil. Ben fanatigim kardeş fanatiklik bir yere kadar tabiki. 30 bin verip ford alirmiyim alirim abi niye almim zevk meselesi. sitede birinde var aradığım ford oda degismedi fiatla satmadi..ama arkadasa onu yada bunu onerip iyilik yapmak mesele piyasaya sitem etmek ayri mesele. şöyle düşün. Bende cok sitem ediyorum 20 bine 7056 var 90 model birde 20 bine
72 model tam avrupa montaj 5000 var fiyati modeli umrumda olmaz fordu alirim 6066 almamdaki tercihde ceki ve güç yonunden fordun bir alternatif modeli yok. 5000 büyük 3610 ufak geliyor. Fakat 6066 danda memnunum oda cok iyi traktör. Sonca gelecek olursak 30 binlik 8066 nin yaptigi isi tamamen yapar 6600 lük yada 285s nin kiyaslasak ttek eksiği bucugu ve modeli düşük olmasi bucuk olmayisinida onlara karsi daha üstün ozellikleri karsiliyor assagi kalmaz. Karar alacak kişinin bizi bağlamaz. İster 15 e isbora alir ister 30 a ford alir fakat piyasa bu tutulan aranan motorlar pahali oluyor 50 model olsun yada 12 model t480 ler var 17 bine veriyorlar niye tutmadi cunki

bende ford hastasıyım söyle 10 bine 6600 bulsam kullanmasam bile kapının önünde dursun tabi o fiyata çok acil olmadıkça satan olmaz

Black.Boyss.37 link=topic=82659.msg984793#msg984793 date=1426967037' Alıntı:
İsmim halil. Ben fanatigim kardeş fanatiklik bir yere kadar tabiki. 30 bin verip ford alirmiyim alirim abi niye almim zevk meselesi. sitede birinde var aradığım ford oda degismedi fiatla satmadi..ama arkadasa onu yada bunu onerip iyilik yapmak mesele piyasaya sitem etmek ayri mesele. şöyle düşün. Bende cok sitem ediyorum 20 bine 7056 var 90 model birde 20 bine
72 model tam avrupa montaj 5000 var fiyati modeli umrumda olmaz fordu alirim 6066 almamdaki tercihde ceki ve güç yonunden fordun bir alternatif modeli yok. 5000 büyük 3610 ufak geliyor. Fakat 6066 danda memnunum oda cok iyi traktör. Sonca gelecek olursak 30 binlik 8066 nin yaptigi isi tamamen yapar 6600 lük yada 285s nin kiyaslasak ttek eksiği bucugu ve modeli düşük olmasi bucuk olmayisinida onlara karsi daha üstün ozellikleri karsiliyor assagi kalmaz. Karar alacak kişinin bizi bağlamaz. İster 15 e isbora alir ister 30 a ford alir fakat piyasa bu tutulan aranan motorlar pahali oluyor 50 model olsun yada 12 model t480 ler var 17 bine veriyorlar niye tutmadi cunki
Halil kardeş bu mevzuyu ben açtım açtığıma da pişman oldum, çünkü kuyudaki bu taşı çıkarmak mümkün değil. Konuyu açarken Ford traktörleri her yönüyle seviyorum, ama istenilen paraları çok buluyorum, sitemim ona dedim. 2-3 galerici anlaşmış piyasayı belirliyor. Bakın zaten herşey açıkça ortada, bu 3-4 galerici belki 1 senedir inanın 3 tane (77 model 6600 fordu) bir türlü satamadı. Neden milleti enayi yerine koymaya çalışıyorlar, millette ben enayi değilim diyor, almıyor. Yazmış 25-30 bin TL. Bunun ederi 15-16 bin. Hadi ben enayi olayım 18 vereyim. Bu kadarda köklenmez ki .

CELAL KARABULUT link=topic=82659.msg984803#msg984803 date=1426968236' Alıntı:
bende ford hastasıyım söyle 10 bine 6600 bulsam kullanmasam bile kapının önünde dursun tabi o fiyata çok acil olmadıkça satan olmaz

http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...lya-rektefeli-lastikler-sifir-202505568/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...model-orjinal-temiz-6600-ford-202200394/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...otiv-den-6600-ford-1977-model-199816036/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...or-ford-6600-77-model-ingiliz-176027212/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...emiz-ford-6600-orjinal-boyali-196316865/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...eri-traktor-ford-6600-76model-193506547/detay

15e de var 33 ede. bazıları çok temiz. hatta Bafrada Akın abide 14e dede vardı geçen ay yanlış hatırlamıyorsam.

brezilyalar hararet yapıyor diye biliyorum haksızmıyım? ingilizler çok tutulur ama 20 küsürde para verilmez

sagalassos link=topic=82659.msg984809#msg984809 date=1426969363' Alıntı:
Halil kardeş bu mevzuyu ben açtım açtığıma da pişman oldum, çünkü kuyudaki bu taşı çıkarmak mümkün değil. Konuyu açarken Ford traktörleri her yönüyle seviyorum, ama istenilen paraları çok buluyorum, sitemim ona dedim. 2-3 galerici anlaşmış piyasayı belirliyor. Bakın zaten herşey açıkça ortada, bu 3-4 galerici belki 1 senedir inanın 3 tane (77 model 6600 fordu) bir türlü satamadı. Neden milleti enayi yerine koymaya çalışıyorlar, millette ben enayi değilim diyor, almıyor. Yazmış 25-30 bin TL. Bunun ederi 15-16 bin. Hadi ben enayi olayım 18 vereyim. Bu kadarda köklenmez ki .
Arkadas anlamamakta ısrar edıyor abı bosver :) bole adamlara bısı deme ugrasmada cunku fanatık ne dersen anlamaz

benim favorim bu kepçeden bozma 6600 tam bir dev ama 28.tl

Resimler ve ekler

• 20395663644i.jpg
    20395663644i.jpg
    49.2 KB · Görüntüleme: 298
  • 20395663644i.jpg
    20395663644i.jpg
    49.2 KB · Görüntüleme: 267

bu konu kesilmeyecek gib yorumları hep okuyorum ford traktörümde yok gittiği yere kadar gitsin

sagalassos link=topic=82659.msg984809#msg984809 date=1426969363' Alıntı:
abi adam zorla vermiyor kimseye birak elinde kalsin illa alacan diye bi mesele yok 25 e onun elinde patlasın sen galeriden degil sahibinden alacaksin o zaman nasip işi Ne ford hastalari var bi dahami gelecem diyor basiyor aliyor parayi. Brezilyada ingilizde hararet yapmaz abi ya brezilyalarin arka kovan akslari biraz kalin büyük olur sadece birazda kalite farki var hepsi bu .ayrica dembaba nickli uye senin benimle alip verenedigin ne ? Benim fanatikligim seni neden bu kadar bozuyor ? Hosuna gitmiyorsa yazma takip ediyorum bana karsi yazilan tum yorumlari beğeniyorsun. Bana laf da anlatamazsin seni kale zaten almadım farkindaysan. Şahsıma ilgili sorunun varsa ozelden yaz istanbul Cekmekoydeyim klavyeden birsey elde edemezsin tamam mi sana karşı bi yorum yada birşey yazmadim madem garezin var buyur gel böyle konusupta canımı sıkma daha fazla.