Ynt: FORD 5000 ve ENTER
ve enterin motoru 80 hp vs diye söylentiler vardı düz enterle denense enter hurdaya cıkar enter tırnaklı traktor ama fordun karsısında sansı yok su forda 200 kg agırlık atılırsa utb650 yi rakip görmüyorum agrlıksız hali ile cektirmedi kendini 650 de cekemedi ford gibi inatcı traktor bilmiyorum ben ...
biz kendimiz bagladık 2030 john dere ile enteri enter 654 lük tü enter jd yi rahat cekti sonra balon teker 5000 ile bagladıgımızda 5000 onu cok yordu ilk basta ford cekti enter arkayı yere gömdü sonra ford cekemedi 2030 jd ile 5000 liği bagladık iflahını aglattı 70 56 dt yi bagladık önleri acık 70 56 anası agladı ilk yorumlarda dediğim gibi enter agrlıgından cekti agrlıksız ve tekerler esit olan cekişte ford kopartırEgzoKaraman70 link=topic=37403.msg341103#msg341103 date=1297771830' Alıntı:Ford ' un üstündeki şoförü tanımıyorum ama dediğinize gör çok iyi traktör kullanıyormuş. Zaten fark etmiş olayı normal değil. Var bişeyler. İstediği kadar normal enter olmasın Fordun üstünede 5 6 kişi bindi yine izini bozmadı. Enterde normal olmayan bayağı birşeyler var. Normal kılasmanda çekişme isteriz biz. Öyle entere yap bişeyler gel çek Jd 5820 ' yi gel çek 5000 ' liği. Anormal birşeyleri açıklasan bizde bilelim PoyrazArif kardeşim.
Bence o enterin burda yazanlara göre motorunda oynama var lastiklerindede su vardır.
Gerçekçi olalım biraz yahu. Ford ' un üstündekileri tek tek yazıp olasılık verip HErkül Yaşar dediğiniz abinin lastiklere su katabileceğinide işin içine soktunuz ama Entere dair pek açıklama göremedik. Ford ' un üstünde 1 ' tona yakın belki daha fazla ağırlığın olduğunu ima ettiniz Enteri duymadık hiç. Mesela lastikleri Enterin daha yeni jantları 80.66 jantı gibi duruyor hemde ağırlıkları eksiksiz tam lastiklerde de su varsa motoruda oynandıysa o iş tamam sen git yat demek düşer.Enterinde artı yönlerini bilmek istiyoruz.
ve enterin motoru 80 hp vs diye söylentiler vardı düz enterle denense enter hurdaya cıkar enter tırnaklı traktor ama fordun karsısında sansı yok su forda 200 kg agırlık atılırsa utb650 yi rakip görmüyorum agrlıksız hali ile cektirmedi kendini 650 de cekemedi ford gibi inatcı traktor bilmiyorum ben ...