doğrudur ben eski traktörlerin genelinde bu olayı gördüm hatta 2000 modele kadar mf 285s lerde bile gördüm.evet bizde de 5000 var 70 model hidrolik direksiyon. Anadolu var bizimkinde traktörü aldığımızda vardı daha bir sene olmadı alalı şuan için memnunuz hayırlı günler...archillus link=topic=55499.msg594215#msg594215 date=1337030542' Alıntı:valla benim ford 69 model ama daha bu sene oldu bende daha önceden hiç böyle birşey yoktu ali bey bu arada sizde galiba ford 5000 sahibisiniz traktörünüzün hidrolik direksiyonu varmı varsa markası nedir memnunmusunuz?
Hidrolikte Sorun Varsa Hidrolik Pompa Eskimiş Olabilir,Koyduğun Yağdan Olabilir,Sen Yada Senden Önceki Sahibi Daha Önceden Açtırmışsa Yapan Usta Becerememiştir Beyin Ayarındada Sıkıntı Olabilir.Ben Motorumu Çok İyi Tanıyorum Diyorsan Birde Çoluk Çocuk Hidrolik Ayarıyla Oynamış Olabilir.Damper Kaldırma Mandalının Yanında Ona Benzer Yuvarlak Mandal Vardır.Onunla Oyna Biraz Düzelmezse Dediğim Gibi Pompaya Beyine Ve Yağına Baktır.Sorun Çözülecektir.5000 Kafayı Diker Genede Bırakmaz Kaldırır.Hidroliği Havada Bırak Yülkü Salmaz Aşağı.barath link=topic=55499.msg593394#msg593394 date=1336901582' Alıntı:2 3 saatlik bi iş götürün hallederler pompa açılmadan fiyatını söylemek te müneccim lik olur...30 35 yaşında traktör zaten masrafı olacaktır yaşlı sayılır...
Hidrolikte Sorun Varsa Hidrolik Pompa Eskimiş Olabilir,Koyduğun Yağdan Olabilir,Sen Yada Senden Önceki Sahibi Daha Önceden Açtırmışsa Yapan Usta Becerememiştir Beyin Ayarındada Sıkıntı Olabilir.Ben Motorumu Çok İyi Tanıyorum Diyorsan Birde Çoluk Çocuk Hidrolik Ayarıyla Oynamış Olabilir.Damper Kaldırma Mandalının Yanında Ona Benzer Yuvarlak Mandal Vardır.Onunla Oyna Biraz Düzelmezse Dediğim Gibi Pompaya Beyine Ve Yağına Baktır.Sorun Çözülecektir.5000 Kafayı Diker Genede Bırakmaz Kaldırır.Hidroliği Havada Bırak Yülkü Salmaz Aşağı.archillus link=topic=55499.msg593314#msg593314 date=1336857638' Alıntı:arkadaşlar eskiden çok güzel kaldırırdı pulluğu fln arka hidrolik şimdi eskisi gibi değil bazı arkadaşlar hidrolik ayarından fln bahsetmişler ama ben o söledikleri ayarı bulamadım bahsedilen ayarın neresi olduğunun bir resmini çekip paylaşan olursa çok makbule geçer ikinci olarak o ayarı değiştirdiğim zaman eskisi gibi kaldırır mı yoksa sanayi yolumu gözüktü bana ?