Ford 5000 acil yardim

Ynt: Ford 5000 acil yardim

Siz arkaya şanzıman yağı dökerseniz fren balataları da çabuk biter kuyruk milide zamanla bozulur ve frenler ses yapar hidrolik kollarının contaları kaçırır, hidrolik yağı koyun ne freninden ses gelir * frenler daha hassasiyetli olur kuyruk milinde traktörü zorlamaz

Black.Boyss.37 link=topic=77097.msg912110#msg912110 date=1408273424' Alıntı:
Direksiyon boşluğunu alırken kutuyu sökmene gerek yok sağda vve sol tarafta saplamaları var fakat ayarlaması ustalık ister Bi tarafı az Bi tarafı çok sıkarsan yolda çeker manevra da sıkıntı yapar. Fordun arka ve şanzıman yağı ayrı ayrı yerlerden koyulur o yağlar kesinlikle karışmaz bile kuyruk mili,hidrolik , fren ve dif dişlileri arkaya konulan yağdan güç alır iki teneke hidrolik yağı konulur şanzımanı 15 litre yağ alır transmisyon yağı motoruda 14 litre yağ alır 5000 ve ustu
Bahsettigin saplamalsrin bi resmini atabilirmisn

kuyruk mili yağ ile çalışmıyor. kuyruk mili gücünü kranktan alıyor. sadece yağ balata görevi görüyor. ferguson ve 2014 new hollandlardaki gibi. servo kuyruk mili mevcuttur ford 5000 lerde

Yağ balata görevi goruyoda yağ olmayınca da çalışmıyor gücünü krankdan değil sanzımandan alıyor çift baskı değil fordlar Mustafa biliyorum farklı olduğunu ama oyle Bi saplama olacak ayar ordan yapılıyor

Soyle düşün tahrik gücü sanzımandan geliyor ve bu pompada bu mili daha kuvvetli şekilde döndürüyor servo yağlı kuyruk mili. Kesinlikle motorla bağlantılı değil