Töre yem bezelyesi,2A tohumculuk.ben geçen sene ekmiştim.konu var sitetede resimleri de var.erkenci yerine yazlık mahsul ekilebilireyvallah hocam birbirimize yardımcı olmak görevimiz bende kışlık yulaf arıyorum bulamiyorum
bezelyede bilindik kaliteli marka var mı dostum
Töre yem bezelyesi,2A tohumculuk.ben geçen sene ekmiştim.konu var sitetede resimleri de var.erkenci yerine yazlık mahsul ekilebilir
nasıl dostum güvenilir mi 2a tohumculuk
Evet güvenilir, elenmiş, ilaçlı tohum, Ekim'de biçime kadar her konuda destekliyor sağolsun Aytuğ beynasıl dostum güvenilir mi 2a tohumculuk
Bu sene Amcaoğlu 200 kg.aldi sıkıntı yok kargoyla teslim.en yakın zamandan ekeceknasıl dostum güvenilir mi 2a tohumculuk
Güncel fiyatları tefonla teyit edebilirsiniz.almasaniz bile aramaktan çekinmeyinNe kadara aldı fiyat yok
ücretsiz kargo mu önemli olan o.bir ay önce 30 kg yonca aldım 50 lira para ödedimGüncel fiyatları tefonla teyit edebilirsiniz.almasaniz bile aramaktan çekinmeyin
Güncel fiyatları tefonla teyit edebilirsiniz.almasaniz bile aramaktan çekinmeyin
Evet mor çiçek dostum.Tavsiyre ederim.Töre yembezelyesi denemesi diye konu var formdan resimleri var bakabilirsinizdostum sizin aldığınız mor çiçek mi?