Fiat 80-66 Satılıp John Deere 5093e Alınır mı?

Bizde 80 66S modeli satan arkadaşlar , TD75, TD85, TD100 , T5040, TL80A, TL100A, Tümosan 8085 gibi modellere yöneldiler.
MF 3095 , te olabilir.
Kuru tarım için Landini 8860 ta temizi bulunursa olabilir.
JD 5095 M satan , Case JX100 aldı.
JD 5083 e balyede 2 arkadaş kullanıyor,
2015 model yeni alınmıştı, düz arazide çalışıyor.
Kabin genişliği biraz dar duruyor, TD serisinin kabini daha geniştir.
Saman bağlarken klima devamlı çalıştıramıyoruz, sıcak soğuk şoförü hasta ediyor.
Geniş kabin daha havadar oluyor, ön cam açılması rahatlık sağlıyor.
Toprak, saman kokusu duymayınca işin tadı çıkmaz.

Jx ve td 100 serileri biraz fazla zıplıyor ve konfor açısından tdd serileri asla jd yi tutmaz
Td100 bluemaster yeni alindi tum agirliklari ful arti 4 lastikde su varmis zipliyo diye basladilar sikayete bizde 5065 var cok rampa,cok kuru toprak olmasa ziplama yok yolda da ziplamiyo kabin cok ferah,dönume 10 balya veren rampa tarlada 38 derecede saman baglarken klimanin 2.derecesi yetiyo.

Bizde 80 66S modeli satan arkadaşlar , TD75, TD85, TD100 , T5040, TL80A, TL100A, Tümosan 8085 gibi modellere yöneldiler.
MF 3095 , te olabilir.
Kuru tarım için Landini 8860 ta temizi bulunursa olabilir.
JD 5095 M satan , Case JX100 aldı.
JD 5083 e balyede 2 arkadaş kullanıyor,
2015 model yeni alınmıştı, düz arazide çalışıyor.
Kabin genişliği biraz dar duruyor, TD serisinin kabini daha geniştir.
Saman bağlarken klima devamlı çalıştıramıyoruz, sıcak soğuk şoförü hasta ediyor.
Geniş kabin daha havadar oluyor, ön cam açılması rahatlık sağlıyor.
Toprak, saman kokusu duymayınca işin tadı çıkmaz.
Teşekkür ederim

Td100 bluemaster yeni alindi tum agirliklari ful arti 4 lastikde su varmis zipliyo diye basladilar sikayete bizde 5065 var cok rampa,cok kuru toprak olmasa ziplama yok yolda da ziplamiyo kabin cok ferah,dönume 10 balya veren rampa tarlada 38 derecede saman baglarken klimanin 2.derecesi yetiyo.
Bizim araziler çok bayır mibzerde kesin zıplar ama bizim 80 66 da Allaha şükür hiç rastlamadık

Biz yıllar yılı 83e yi kullandık kullanıyoruz. Önerirmiyim öneririm. Ama m serisi daha uygun olacaktır. Hidrolik tarafı daha güçlü ve genel traktör görünümü daha kaliteli. Ama E serisi de küçük görülecek bir seri değil eklemek isterim.

John deere 5093e 2016 model 2018 çıkışlı 2020 Kasım ayında 1900 saatte aldım. Gayet memnunum. Alma etme pişman olursun diyenlere hiç kulak asma. Herkes atıp tutuyor e serisi iyi değil m serisi al, m iyi değil r al diye. Newhollandın da td’si var tr’si var tla’sı var. Arada elbette fark olacak . Bu da alıcının bütçesi ile alakalı. Şimdi ben çıksam desem ki tla iyidir td beş para etmez, neye göre kime göre bu sözü söylemiş olurum. Bu arada bu üçüncü traktör. 640 ve 5715 John deere de var bende. 5715’i kimse beğenmez ama üzerinde ki motor 5085 m ile aynı. Bakma işte kabin yok diye aldık bizde senin gibi. İmkanın varsa tavsiye ederim. 5083 değil 5093 al mutlaka. Gaza gelip bütçeni aşma. Ödeyebileceğin borca gir. Herkes hayal eder kapısında bi tane Fendt olsun ama hayalle de katın doymuyor işte.Mümkünse yeni tip kabinli al, kumanda kolları falan daha ergonomik. Ancak 160-170 bütçeye bulabilir misin bilmiyorum.

Elimizde fiat 80 66 4x4 1998 model traktör var. Biz konfor açısından biraz yükseltmek istiyoruz. John deere 5093e serisi almayı düşünüyoruz yorumlarınızı bekliyorum

Resimler ve ekler​

Biz kullanıyoruz gayet güzel çekişli konforlu bir makina arka zayıf diyenlere aldanma daha dün 1.500kg ekipmanla arazideydim yıllardır çalışıyorum elimizde 5625-5093-5095 3 adet jd mevcut inanın imkanımız olursa yeni bir makina oda jd olur ama malum kur insanların elini bağlıyo case aldık 75c jd tadında değil bizim favorimiz şiddetle tavsiye ederim yakıt ve performans olarak gayet iidir 2 adet revizyon yapın kurtağız ve destek piston taktırın birde pompa ayarı yapın canavar olur 12saat 55derece güneşte durmadan çalıştırırız hararet nedir bilmez çamurda gayet kaliteli işler çıkarıyo ileri geri şhuttle çok pratik çalışmakta kuyruk milini anlatmama gerek yok kabin konforu tartışılmaz üst düzey saatlerce çalışmada bile ses rahatsız etmiyor 160bine ithal makinada seçeneğiniz çok az yerli makinalar malesef şahsım adına okadar zengin değilim...

98 model 8066'ya uygun orjinal kabinler var. Klimalıda oluyorlar elinizdeki traktör reşat altını kıymetini bilin. Yeni traktörler eskileri kadar sağlam değil. JD alacaksan R serisi gerisi hikaye. 8066'nın parçasını bakkalda bulursun JD'nin parçasını dövizle alırsın.

98 model 8066'ya uygun orjinal kabinler var. Klimalıda oluyorlar elinizdeki traktör reşat altını kıymetini bilin. Yeni traktörler eskileri kadar sağlam değil. JD alacaksan R serisi gerisi hikaye. 8066'nın parçasını bakkalda bulursun JD'nin parçasını dövizle alırsın.
Çok teşekkür ederim. Bizde artık değiştirmeyi düşünmüyoruz orijinal kabin düşünüyoruz ama ne kadar sağlıklı olur 98 modele uyarmı tereddütlerimiz oluyor.

Bu kabin bize uyarmı çok düşünceliyiz sizin görüşleriniz nelerdir
Screenshot_20210307_132819_com.sahibinden.jpg
Screenshot_20210307_132819_com.sahibinden.jpg

Bi defa jd nin koltuğuna binseydiniz o kabin kümes gibi gelirdi size. Ayrıca bende jd nin e serisini kullanıyorum. Yok hint malıymış yok bilmem neymiş boşver in boş konuşmalar bunlar 5600 saatte benim traktör ufak tefek sorunları oldu tabiki ama harcadığım para 5 bin TL yi geçmedi toplamda. Daha lastikleri bile orijinal. 83,93 e nin tombul valf arızası oluyor sadece onu da bildiğim kadarıyla araya bir filtre takıp çözüyorlar. Hayırlısı olsun sizin için

Bi defa jd nin koltuğuna binseydiniz o kabin kümes gibi gelirdi size. Ayrıca bende jd nin e serisini kullanıyorum. Yok hint malıymış yok bilmem neymiş boşver in boş konuşmalar bunlar 5600 saatte benim traktör ufak tefek sorunları oldu tabiki ama harcadığım para 5 bin TL yi geçmedi toplamda. Daha lastikleri bile orijinal. 83,93 e nin tombul valf arızası oluyor sadece onu da bildiğim kadarıyla araya bir filtre takıp çözüyorlar. Hayırlısı olsun sizin için
sende 80 66 nın koltuğuna otursaydınşuan elinde zaten 8066 olurdu

😁😁 Kullandım merak etme ayrıca sorduğun soruya cevap veriyorum verdiğin yanıta bak. Madem o kadar iyi devam et fiat tan neden gereksiz soru soruyorsun. Neyse ne istersen onu al veya alma polemiğe gerek yok
Alacak olan zaten alır bu işler o şekilde olur ... 80 değil ne isterse o olsun illa Jd için konuşmuyorum şurda td 85 ile değiştiricem dese yine değiştir derdim her makinenin yeri ayrı. Bu dünyaya 1 defa geliyorum çekişten çok konfora bakarım hiçbirşey benden değerli değil ayrıca Jd nin motorunu öldüremezsin biyerini kolay kolay kıramazsın tecrübe ile sabit. Hayırlısı olsun herkese parası varsa fendt alsın.