Ynt: FIAT 750 SPECİAL 1974 model 25.000 TL bile satılmamıştır
feuer_frei link=topic=57031.msg614896#msg614896 date=1342464119' Alıntı:
steyr in hangi motoru boş oda boş olsun sen merak etme senin altındaki motor dolu motormu td 65 kazıklıyolar sizi 25 senelik mekanik donanım bi kabin azcık kaporta dizayn al sana motor
siz varyaa ?? 640 gene motor diye saymıyom sen 285 le onu hicbi klasmanda kıyaslayamazsın bi rampa inişlerde fiat tutar..Ne de cok bilen arkadaşlarmz var sitede...750 ne kadar boş motor işte okadar motor hacmi var boru gibi mazot yakıcak 75 bg güç üreticek yakarım o motoru...
sen nediyonya. bnm altımdaki motordan sanane. benm malım seni gerdimi battımı. deiştirelm dedk deiştirdk bu senı alakadar edermi? konuda td65 geçiyormu. ?? bırak 25 senelk donanım olsun parayı ben veriyom atlama heryere. fazlada çene ypma bnm motorumla ilgili. senden çok şey biliyorm çok konuşuyorsn.
bu aralar giremiyorm hasat zamanı köydeym. bidaki sefere ne zmn cvp atarm blli olmaz.
1.sen 640 motordan sanmayabilrsn. 640ı 640ı kullananlara soracaksın..! he ben 65hpteki 80hpdeki tüm motorları çkerim demiyorm. altı üstü 2500 3000 ton.
2.si ben karşılaştırırm merak etme. mfyide senden iyi bilirm. şuan hergün bindiğim traktörler 2010 TD65s 2000model 240s köşe kovan. çekişi güzel ama İŞLEVE sokamıyor her yerde patinaja kalkıyor. yere tutunabilse çekecek ama çekemiyo , çekemedktn sonra nabaym o motoru.
3.si ya ya aynen sitede ne çok bilen arkadaşımız var dimi ilk sıradada sen..!
4.sü yorumuma yaptıgın yoruma bak ve ordaki bnm yorumuma bak yazacak cvp bulamaynca bnm td me laf yapmışsın konununyönünü çeviriyorsn.
5.si ben ne zmn 980ne yada 850ye kötü motor dedim ?? hayatında sadece 3 5 resmle gördüğün traktörü nasl bu kadar emin konuşablryrsn ?? demekki sen sadace klavyede biliyorsn. ?? he beki canavardır bekide boktandır bunu 2mizde bilemeyz bilmediğimz traktörü konunun içine kattınız zaten..!
al övdüğün traktörün bi deişiği 266g.
bu videoyu 4 sene önce çektik. 640 bizimdi 81model.
boş tarladan geçiyorduk üstü kuru altı çamurmuştu giddikce batıcak gibi olunca durduk duruncada bıda kımırdatamadk. durmasaydık gidiyordu.!
herneyse 266g la çekelm dedik çekmeyi bırak yanına yaklaştıramadkki patinaj çekmekten. bilmem anlatabldmmi ??
fıat yan yattı çamura battı