xdragonx link=topic=23995.msg228316#msg228316 date=1258255670' Alıntı:
1994 model 265 s kullanicisiyim o km aldik 15 yildir bizde hemen hemen bir cok traktoru kullandim ama su arka arkaya takipta traktor cekenleri bir turlu anlamadim birde 8073 steyr kullanipta 265 s e laf atanlari bunda amac ne biri otekini cekince dahami guclu oluyor ben sadece fikrimi soyluyorum
balya makinasina 265 takiyorum 15 gazda calisiyorum gordugum 70-56 da bu 18 gaz kullanan gallignani balya makinasinda devir boyle tam tutuyor diyor silaj makinasina 265 takiyorum 15 gazda calisiyorum ve bu 7056 fiatta yine 18 gaz sanirim kuyruk mili devri yine oyle romokta yine 265 s bana gore daha iyi 12 ileri bucuk cok buyuk avantaj vites aralarinda yuksek tork veriyor ayrica rampada daha iyi benim gordugum tabi fiatin 12+12 vites araligini bilmiyorum o belki kullanan bilir daha randimanlidir 265 s in hidrolik direksiyonu tam bir rezalet direksiyon demeye utaniyorum her sezon basi ayar istiyor fiatta bu sorun yok dahasi manevrasi mukemmel 265 s in hidrolikleri bence cok zayif bu konuda fiat tartisilmaz 265 s in frenleri cok saglam bu konuda o tartsilmaz fiat uzun onu kalkmaz 265 s te agirlik olmazsa on teker yere basmaz 5000 saat olmus rektefiye istemeyen 265 s goremezsiniz ama 7000 saate motoru acilmayan fiat var mazot hava yapar 265 s te bu tam bir problem fiatta boyle sorun olmaz 265 s te indir kaldir adami bayiltir fiatta lift otomatik vardir problem olmaz 265 sin depo samandirasi degisecek kaput komple sokulur fiatin arkaya yatar problem olmaz rampa asagi inersin 265 s kus misali ucar arkaya parasut ister fiatta sorun olmaz 265 s her zaman gicir gicir durur cunku pompaciyla artik kanki oldugun icin yikama fisinde problem olmaz 265 te trafikte problem olmaz cunku km lerce oteye aslan gibi kukreme sesi gittigi icin millet tirsar kenara kacar bisey sanar ama su bir gercekki nadasta tay gibi kacar kac kere niyetlendim satmaya ama vazgecemedim o benim bir parcam gibi iyiside kendime kotusede kendime
SAYGILARR