Fiat 640

Selamın aleyküm arkadaşlar traktöre pulluk alcam da şu anda kullandığım alplerin 4.8 pulluğu var diyolarki alacaksan 4 10 numara al diyolar 8 numaradan daha iyi gidermiş bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Selamın aleyküm arkadaşlar traktöre pulluk alcam da şu anda kullandığım alplerin 4.8 pulluğu var diyolarki alacaksan 4 10 numara al diyolar 8 numaradan daha iyi gidermiş bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
İki boyunduruk arasındaki mesafeyi ölç. Örneğin geçen ay alplerin 3lü9" pulluğunu bulduk komşunun 3lü9" ten 2 cm (×3) daha genişti. Amcam kesek çıkarır diye almadı.10 no 8 no dan nasıl daha iyi gider anlamadım. Ha marka farklı olur iş genişliği ,yapısı farklı olur tmm.

Sayın Furkan Çelikli biz yıllar önce 640 ta alplerin 4 lu 8 lisini kullandık.
Motora yazık etmişiz.sonra 3lu 12li kullandık dünya varmış. Toprak yapini bilmemekle birlikte ben olsam 4 lu 11 li kullanırdım.
Çifti güzel çıkarıyor.
Sana tavsiyem çevrende varsa önce tak bı dene sonra karar ver.

Sayın Furkan Çelikli biz yıllar önce 640 ta alplerin 4 lu 8 lisini kullandık.
Motora yazık etmişiz.sonra 3lu 12li kullandık dünya varmış. Toprak yapini bilmemekle birlikte ben olsam 4 lu 11 li kullanırdım.
Çifti güzel çıkarıyor.
Sana tavsiyem çevrende varsa önce tak bı dene sonra karar ver.
3lü 12" 4lü 8"e göre ne farkı vardı.