İsmail kardeşim kırklarelinin soğunu sen bana sor askerliğim oradaydı daha önce de söylemiştim ya. maşallah 640 laf söz yok on numara
Biliyorum Serdar abi, senin askerlik yaptığın yer çok daha soğuk. Bizim köy daha ılık kalıyor. Ama garajin kapıları olmayınca muhteşem bir hava sirkülasyonu var. Dışarıdan rahat 3 ila 4 derece daha soğuk. Yazın iyi geliyor ama serin serin yatıyor motorlar[emoji3]İsmail kardeşim kırklarelinin soğunu sen bana sor askerliğim oradaydı daha önce de söylemiştim ya. maşallah 640 laf söz yok on numara
Sağol İskender ustam, video zamanı şimdiye göre 5 10 derece daha sıcaktı. Rahat -10 vardı ama video çekiminde. Bu soğukta cesaret edemiyorum marşa basmaya.Fiata maşallah cam gibi.bence iyi bi performans.bende 2 gun sutleri alamadılar casey le başka bieyere taşıdım -15 dereceydi dun hatta
Bende de düğme yok, 415 gibi marş anahtarında yarım çevirince olmalı kızdırma. Belki de düğmeyi iptal edip hiç bir yere bağlanmamış olabilir.Benim 640 marşı yarım yapınca kızdırıyor.
Biliyorum Serdar abi, senin askerlik yaptığın yer çok daha soğuk. Bizim köy daha ılık kalıyor. Ama garajin kapıları olmayınca muhteşem bir hava sirkülasyonu var. Dışarıdan rahat 3 ila 4 derece daha soğuk. Yazın iyi geliyor ama serin serin yatıyor motorlar[emoji3]
Sağol İskender ustam, video zamanı şimdiye göre 5 10 derece daha sıcaktı. Rahat -10 vardı ama video çekiminde. Bu soğukta cesaret edemiyorum marşa basmaya.
Bende de düğme yok, 415 gibi marş anahtarında yarım çevirince olmalı kızdırma. Belki de düğmeyi iptal edip hiç bir yere bağlanmamış olabilir.
Marşı yarım yaptığında kızdırma çalışıyorsa eğer göstergedeki ışıklar biraz sönüyor zaten.
Yok Eyüp, marş anahtarını yarım çevirdiğin zaman şarj ve yağ ikaz lambası hafif sönük yanmıyor. Kızdırma bağlı değil çok büyük ihtimalle..Marşı yarım yaptığında kızdırma çalışıyorsa eğer göstergedeki ışıklar biraz sönüyor zaten.
Teşekkürler Mahmut, bir hafta oldu çalışmıyor bu 640, üşümüş bayağı uyumuş sanki.. Kızdırma devresi sanki düzgün çalışmıyor, geç aldı bayağı.Kolay gelsin ismail abi sabahları hiç uğraşmıyoruz kışın, direk vurduruyoruz nazlaniyor erken saatlerde soğukta, fiatlarin adı yeter canavar bunlar maşallah
Bizde 98 model 70-56s DT vardı kara kafa çift çeker birkaç yıl önce.Kubota tek seferde aldı,70-56 çalışmadı bile.Gaza gelip Colt start diye video çekmeye kalkışmadım, rezil olurduk yoksa
Eksi kaç derece bilmiyorum ama su tesisatı komple donmuştu.
Fazla abartmadan -10 ila 15 civarında benim bahsettiğim Colt start performansı. Lakin öyle tahmin ediyorum hissedilen derece daha fazladır. Yağan kar buz tutuyor, soğuk rüzgar içinize işliyor, kar yağsın ortaklık yumuşasın diyorsunuz olmuyor.Trakya' nın kuru soğuğu ne kadar soğuk mesele onla alakalı sanırım.
Benim bahsettiğim yerde behsettiğim zaman 70-80 cm karda gece -29 dereceyi gördü termometre.
Hocam bende askerliği orda yaptım hangi taburdu benım parmaklarımın dondugunu biliyorum..İsmail kardeşim kırklarelinin soğunu sen bana sor askerliğim oradaydı daha önce de söylemiştim ya. maşallah 640 laf söz yok on numara