fiat 60-66s DT 5'li 12 numara ünlü pulluk

Ynt: fiat 60-66s DT 5'li 12 numara ünlü pulluk

Bu görüntülere, MAŞALLAH diyelim, bizde yine söylüyorum tek çeker 70 56 ya4lü 9 no 60 56 ya4lü 8 no takarlar, ALLAH arızasız kullanmak nasibp etsin. (Özellikle çok arkadaş avrupa olanını arıyor, neden acaba)

valla biz kapımıza soktuk çok memnunuz 2008 model servet 80 de var bizde fiattaki tadı vermiyor bundaki işçilik mühendislik çok harika.. 1997 model tek çekeri de var onu sıfır almıştık ufak tefek arızaların dışında 15 senedir bir sıkıntı çıkarmadı şu an 11000 saatte.. new holland-fiat servislerini gidin gezin dükkanlar masmavi ))) .. bende de var demiştin 2001 model duruyor mu hala sen memnun değilsin sanırım.. ayrıca turbo taktırdık işler açılınca yeni videoları da yüklerim bakalım fark edecek mi :)

şerefli1 link=topic=34693.msg560809#msg560809 date=1331555183' Alıntı:
bencede öyle makinayı yormaz en azından sonuçta çeksede 60 hp
Ben milleti anlayamıyorum para oluklamı akıyor nedir ya arkadaş tak traktörün kaçlı bıçak takarsa onu çok yükseğinde ne fayda var zarar açsa dahamı hoş olacak ....

mustafagursacli link=topic=34693.msg560948#msg560948 date=1331560443' Alıntı:
Ben milleti anlayamıyorum para oluklamı akıyor nedir ya arkadaş tak traktörün kaçlı bıçak takarsa onu çok yükseğinde ne fayda var zarar açsa dahamı hoş olacak ....
aynen MUSTAFA kardeşim dediğin gibi motorun şanzumana yada difransiyele bir zarar verse ne olacak bir sürü para ve zarar

kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş. kaç model di 60 66?yanlış anlama ama 5 li 12 li yi fazla kullanmanı tavsiye etmem neden dersen,traktör çekmem demez çeker ama ilerleyen zamanda şanzumanda ve defransiyelde daha fazla aşınma yapar ayrıca yakıt/verim orantısı olumsuz yönde olur saygılar.

Yorumlar ıcın tesekkrler arkadaslar.. traktor 1997 model avrupa montaj.. daha oncekı mesajlarımda da belırttım normalde 4lu 12 numara kullanıyoruz ama sanzıman dıferansıyel vs arızası dıyen arkadaslara katılmıyorum cunku 80-66 ıle aynı sıstem var ancak 60 motor ıcın elbette bu pulluk agırdır 4lu 12 de daha serı ve rahat gıdıyor anlş-*s .. bu pulluk servet 80 ın ıdı deneme amaclı takmıstım tarlayı bıtırdım :) ancak boyle guzel cekmesıne ben de sasırdım dogrusu tarla gercekten serttı ve hıle yapmadan ayarladım pullugu canavarın masallahı var servetten bır vıtes asagı cektı alk-*s servetı sattık landını aldık sunu soylemem gerekır kı servetten de landınıden de cok daha kalıtelı arıza vermeyen yakıtı normal omurluk bır makıne fıat.. Ikı ay once turbo takıldı vıdeo yukleyemedım ama nerdeyse servet kadar cekıyordu :) hepınıze bereketlı kazanclar...