Fiat 480 s8 ates atma

Arkadaşlar sibop ayarı bozuk değil tam tersi emmeyle eksoz tam ayara denk gelmiş sibop ayarı zamanlaması tam karşıladığı zaman yanma tam olur buda eksozdan kıvılcım çıkartır detayları bilmiyorum ama bu durumda traktörün çekişi çok iyidir sabahlarıda kolay çalışır yakıtıda iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Yunus balci
Arkadaşlar sibop ayarı bozuk değil tam tersi emmeyle eksoz tam ayara denk gelmiş sibop ayarı zamanlaması tam karşıladığı zaman yanma tam olur buda eksozdan kıvılcım çıkartır detayları bilmiyorum ama bu durumda traktörün çekişi çok iyidir sabahlarıda kolay çalışır yakıtıda iyi olur
Çekişi iyi abi hava ne kadar soğuk olursa olsun az bir kızdırma yaparak tek marsta çalışıyor

Birileri sibopları iyidir demiş ya siz nasıl kafa ile konuşuyorsunuz yanma gerçekleşirken motordan çıkan alev sıkışmanın zamansız oldugunu gösterir bu da motorun momentum güç kaybına sebep olur
Ek olarak bazı şeyleri araştırın motorlar zaten devamlı farklılık gösteriri ralli arabalarının motorları yüksek devirlerde sibopları iyi çalıştığı için motor sesi net olur düşük devirde ise poturlar bunun sebebi devir aralık farklılığı bu da sibop ayarları ile yapılır
Demem o ki kahvede yada orda burda duyduğunuz lafları bilgi diye millete satmayın araştırın sorgulayın

• Beğen
Tepkiler: Yasinccc
Detayları bilmiyiyorum derken arkadaşın traktörünü görmedim bilmiyorum randımanı iyi olması gerektiğini söyledim oda teyit etti zaten kahveye gitmem sanayide çıraklıktan yetiştim yıllarca otobüs şoförlügü yaptım ama sizin kadar birşey öğrenemedim. Mesela eski kovalı sobaların hava alma gözünü kayık koyarsan delik sobanın ve kovanın deliği birbirinini karşılamazsa yanma iyi olmaz tüter soba çekmez tıpkı traktörün sibobuda böyledir ayar emmeyle eksoz iyi ayardaysa yani emme 25 eksoz 35 yapılır traktöre göre değişir iyi ayarlarsan yanma sıkıştırma ve yanma tam olur oda kol gibi alev çıkartır mutlaka zamanla sende öğrenirsin. ama saygılı olmayı ihmal etme .

al çıktı bı akıllı daha motor verımsız calısır dıyor kardesım son devıre yakın zorlanırken 10 15 cm ates atması normal korkma motorun gayet ıyı korkma bizdede fiat 780 var22 sene once ilk kez motor yapıldı oncesınde ıtalyan ılk yaptıgında sıfırkende atesı kol gıbı atıyordu motor yapıldıktan sonrada yıne kol gıbı atıyor cekıste falan hıc problem yok...

• Beğen
Tepkiler: murat1919
Motorsporları hiçmi izlemedi çok bilen arkadaş ralli araçları eksozdan 30 cm 40 cm alev çıkararak gidiyor.yanma o kadar iyiki eksozda yüksek ısıdan kıpkırmızı olur. Performansı iyi motor iyi güç üretir. Yakıtı verimli yakar. O motoru yapan ustanın ellerinden öpüyorum. Pompa enjektör elden geçmiş yenilenmiş süper olmuş. Bu motoru eskiden beri severim

• Beğen
Tepkiler: murat1919