Slm arkadaşlar 83 model s8 var bizde yeni rektefe yaptırdık 250 saatte gece yolda giderken egzozdan ates atıyor 10 15 cm kadar ates çıkıyor eksoz kıpkırmızı oluyor bu neden olur zararı var mıdır
Ben şahit oldum 640 yolda atardı.Hiç başıma gelmedi o kadar Fiat kullandık. Ustaya sormak lazım.
Eski fiatçıyım Muro, 640 , 65_46, 70_56 , kullandım hepsini de bızdum.tam iyisi çıktı.66 lar oda nasip olmadı.devamı olan tdleri kötülğyorsam, tecrübe konuşuyor.[emoji4]Ateş atması iyidir mazotun tam ve verimli yandığını gösterir
Tek çekerin kralıda, 6610 s tek geçerim kıramazsınAteş atması iyidir mazotun tam ve verimli yandığını gösterir
Kesinlikle Fuat abiTek çekerin kralıda, 6610 s tek geçerim kıramazsın
Abi son gazda devirde atıyor gece 10 cm veya daha az olabilir sankiEnjektör ve subap ayarı.fiatlar atar ama dediğiniz kadar fazla.
Abi biz samsunluyuz her taraf yemyeşil sıkıntı yok yer sürme işi pek yok zatenÖyle ama bir gün bir kıvılcım atar kuru anız ot vs tutuşur ya malınızdan olursunuz ya birini malından edersiniz eski laverda biçerdöverler atıyordu çok anızlar buğdaylar ve makineler yandı kül oldu.