Tek seferde mibzerle ekmek daha iyi gibi hem karınca falan toplamaz yağmur hemen yağmasa da mibzlerle ekinceFırfırla yaklaşık 30 kg atıyoruz.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tek seferde mibzerle ekmek daha iyi gibi hem karınca falan toplamaz yağmur hemen yağmasa da mibzlerle ekinceFırfırla yaklaşık 30 kg atıyoruz.
Düşünmeniz yeterli sağolunEdirne de sizin oraya çok uzak arkadaşım yakın bir yerde olsan al kullan .
inanmazsın bu ekipmandan hiç yok daha önce karşılaşmadım. Taşlı yerler de böyle ince kıyabiliyor mu sapı
Kaç milyar bu alet kaç.hp motor çekebilir en önemlisi taşlı yerde dayanıklı midir arızası olur mu ve kuyruk mili ile mı çalışıyorGönderelim bulunduğunuz yere
En fazla 4bine kaliteli cuguli alırsın 3metrelik olan iş görür 4 ayçiçek sırası yer götürür istersen 135 çakalla çek kuyruk mili yok 3nokta askı sistemi bağlanır altında bıçak dönerli düzenli yağlama yaparsan arıza yapmaz bizim merada kuş'a atmaya kadar taş yok. çok büyük taşlı arazilerde en fazla bıçağı yamulur denemek lazım. google den trakya firmalarının numaralarını bul ciddi düşünürsen bayi aracılığı ile mutlaka köyüne kadar ulaştırırlar tabi biraz fiyat artar.Kaç milyar bu alet kaç.hp motor çekebilir en önemlisi taşlı yerde dayanıklı midir arızası olur mu ve kuyruk mili ile mı çalışıyor
Fiyatı güzel uygunmuş netten baktım biraz inşallah ilerde alınır güzel aletEn fazla 4bine kaliteli cuguli alırsın 3metrelik olan iş görür 4 ayçiçek sırası yer götürür istersen 135 çakalla çek kuyruk mili yok 3nokta askı sistemi bağlanır altında bıçak dönerli düzenli yağlama yaparsan arıza yapmaz bizim merada kuş'a atmaya kadar taş yok. çok büyük taşlı arazilerde en fazla bıçağı yamulur denemek lazım. google den trakya firmalarının numaralarını bul ciddi düşünürsen bayi aracılığı ile mutlaka köyüne kadar ulaştırırlar tabi biraz fiyat artar.Ekli dosyayı görüntüle 20700
Fiyatı güzel uygunmuş netten baktım biraz inşallah ilerde alınır güzel alet
Burda ekipmAnı takip alır millettrakyada ikinci eli bol zaten bozulacak 2 adet bilyesi var ikinci elini almak mantıklı alırsan komsularada iş yaparsın ben 4.vites ile çekiyorum çok iş kaçiriyo
trakyada ikinci eli bol zaten bozulacak 2 adet bilyesi var ikinci elini almak mantıklı alırsan komsularada iş yaparsın ben 4.vites ile çekiyorum çok iş kaçiriyo