fent 920 vario tarlada çalışıyor...

Ynt: fent 920 vario tarlada çalışıyor...

atilla link=topic=6419.msg74768#msg74768 date=1221159166' Alıntı:
yan yerlerde çalışırken de ekipmanlar yukarıya kaldırılabilr... denge için gerekiyormuş...
Anladım abi teşekkürler...

Fendt nin lastiklerin havası biraz az gibime geldi. Sanırım toprağı daha iyi kavraması için.

paylaşım için teşekkürler. benim fikrimi soracak olursan bu makianalar için daha bizim altyapımız hazır değil. servis tamir v.s. geçen sene claas dominatör 88 c e arızalandı. epey uğraştık telefon tarifiyle falan olmadı dokuz nazla bi servis geldi transporter la, adam da bi hava bi tafra...bende ölçü aleti, devir ölçer falan bekliyom servis ten. ne göreyim bi elin de çekiç diğerinde levye adam hidrostat ayarı yapıyo.... ben utandım vallahi. bide diyo patlayan hortumu siz nasıl söküpte yenisini bastırısınız diye. sanki biz hiç hidrolik hortumu görmedik ömrümüzde. bak yine hatırladım moralim bozuldu. bimem anlatabildimmi.