fendt traktörlerinin eksik yönleri

Ynt: fendt traktörlerinin eksik yönleri

Fendt gerçekten harika bir traktör .. her yerinde kablo boru var ... kullanadım ama duyumlarımda yakıt performans süper diolar.alınacak traktör ama biraz pahalı sankii..

xq288 link=topic=1999.msg51945#msg51945 date=1214064801' Alıntı:
Fendt gerçekten harika bir traktör .. her yerinde kablo boru var ... kullanadım ama duyumlarımda yakıt performans süper diolar.alınacak traktör ama biraz pahalı sankii..
Şimdi Traktörün Şöyle Bir Özelliği Var. Düz yolda çok fazla yakıyor her traktör gibi 412 vario ama tarlada silindir ve yaptığı işe göre normal düşüncesindeyim.

xq288 link=topic=1999.msg51945#msg51945 date=1214064801' Alıntı:
Walla bnim kullanığım senesi olcak hala kablo göremedim :D

tersakan link=topic=1999.msg52243#msg52243 date=1214157742' Alıntı:
Şimdi Traktörün Şöyle Bir Özelliği Var. Düz yolda çok fazla yakıyor her traktör gibi 412 vario ama tarlada silindir ve yaptığı işe göre normal düşüncesindeyim.
Arkadaşım aslında bunlar yollarda yakmıo 1650-1700 d/d 54 km/h bunun sınıfında hangi traktörde görülmüş ???

Dragger link=topic=1999.msg52249#msg52249 date=1214158744' Alıntı:
Arkadaşım aslında bunlar yollarda yakmıo 1650-1700 d/d 54 km/h bunun sınıfında hangi traktörde görülmüş ???

teşekkürler hasan önemli bir ayrıntı

FERRUH USTAMIN YAZISINDAN ALINTIDIR

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' BİR AYRINTIYI ATLADIM İLAVE ETMEK İSTERİM: ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '
VARIO VEYA CVT OLARAK ADLANDIRILAN ŞANZIMANLARIN BİR ÖZELLİĞİ DAHA VARDIR...TRAKTÖR ' ÜN MOTOR DEVRİ MAKSİMUMA ÇIKARILMADAN TRAKTÖR MAKSİMUM HIZA ULAŞIR.. YANİ 1570 MOTOR DEVRİNDE 50 KM VEYA 1740 MOTOR DEVRİNDE 54 KM GİBİ BUDA TAŞIMACILIK YAPAN ÇİFTÇİ İÇİN BÜYÜK BİR YAKIT TASARRUFUDUR BİLGİLERİNİZEE...

insomnia link=topic=1999.msg52256#msg52256 date=1214159811' Alıntı:
teşekkürler hasan önemli bir ayrıntı

FERRUH USTAMIN YAZISINDAN ALINTIDIR

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' BİR AYRINTIYI ATLADIM İLAVE ETMEK İSTERİM: ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '
VARIO VEYA CVT OLARAK ADLANDIRILAN ŞANZIMANLARIN BİR ÖZELLİĞİ DAHA VARDIR...TRAKTÖR ' ÜN MOTOR DEVRİ MAKSİMUMA ÇIKARILMADAN TRAKTÖR MAKSİMUM HIZA ULAŞIR.. YANİ 1570 MOTOR DEVRİNDE 50 KM VEYA 1740 MOTOR DEVRİNDE 54 KM GİBİ BUDA TAŞIMACILIK YAPAN ÇİFTÇİ İÇİN BÜYÜK BİR YAKIT TASARRUFUDUR BİLGİLERİNİZEE...
Asıl anlatmak istediğim olay buydu.Teşekkürler erkan abim ok-*-s

fendt in eksikleri saymakla bitmez bence ben size VARİO 412 nineksiklerini sayayım :
( bu gün iyice cıvıdım sanırım yarın geçer)
1) soliter yok insanın canı sıkılıyor....
2) debriyaja basmıyon sol ayağım uyuşuyor hereketsizlikten
3) taş atınca camı kırılıyor....
4) türkü söylemiyor...
5) insan bir uydu internet koyar standart deği mi ... sürerken adam girer trakkulup e bunun ekranında bir şeyler yazıyor acaba ne oldu diye sorar ferruh abiye :) ( bu ir şakadır yanlış anlamayın )
.
.
.
.

sayayımmı daha ....

okkangal link=topic=1999.msg52552#msg52552 date=1214252364' Alıntı:
fendt in eksikleri saymakla bitmez bence ben size VARİO 412 nineksiklerini sayayım :
4) türkü söylemiyor...
5) insan bir uydu internet koyar standart deği mi ... sürerken adam girer trakkulup e bunun ekranında bir şeyler yazıyor acaba ne oldu diye sorar ferruh abiye :) ( bu ir şakadır yanlış anlamayın )
.
.
.
.

sayayımmı daha ....
meslektaşım 412 yi kullanmış galiba...

4) türkü söylemiyor...
.
.
.
.

sayayımmı daha ....

sağ omzuna dokunup sol tarafından hiçbirşey olmamış gibide davranamıyor sanırım

abi kullanmadım ama bunlar önemli eksikler bence .... kullanmaya gerek yok anlamak için ... :)

aslında şaka bir yana evet FENDT elbetteki bazı eksikleri vardır ... ama bu tür makinelerdeki eksiklikleri görebilmek için çok profosyonel olmak lazım ... mesela benim gibi kullanmadan görmeden eksik ararsan bunları bulursun ....

okkangal link=topic=1999.msg52558#msg52558 date=1214253217' Alıntı:
abi kullanmadım ama bunlar önemli eksikler bence .... kullanmaya gerek yok anlamak için ... :)

aslında şaka bir yana evet FENDT elbetteki bazı eksikleri vardır ... ama bu tür makinelerdeki eksiklikleri görebilmek için çok profosyonel olmak lazım ... mesela benim gibi kullanmadan görmeden eksik ararsan bunları bulursun ....
makina mühendisi olarak kullanmanı ve yorumlarını ...merak ediyorum ..ben çok kullandım edirnede

4) türkü söylemiyor...
.
.
.
.

sayayımmı daha ....
Evet bunlar önemli eksikler bun eksiklikleri bildirmek lazım.... :D:D

kara42 link=topic=1999.msg19903#msg19903 date=1206533082' Alıntı:
bana göre tek eksiği yeterli servis ağı olmayışı bir de çiftçi elinden çıkarmak istediğinde hakettiği değeri bulamayışı yoksa dünyada kalite güveni konusunda bir numara fendt geliyor
bir de benim görüşüm çiftçi bu traktörü kullanacak kadar profesyonel değil çünkü üzerindeki donanım boşa değildir ona uygun makina da gerektirir bizim gibi gelneksel tarıma biraz zor
ARKADAŞ SANA KATILIYORUM AMA MERSEDES MERSEDESTİR DİYE DÜNMEKTEYİM

xq288 link=topic=1999.msg53963#msg53963 date=1214830322' Alıntı:
Belki Gömüşsünüzdür. New Holland teknik sayfasında NH TM155 73.5 KM\H inanmadım ama dijitalde o yazıyordu ben traktörün yalancısıyım..
hangi teknik sayfada... trakmak sayfasında mı... eğer 73 yapıyorsa new holland mühendisleri çıldırmış...

gaggoş link=topic=1999.msg53973#msg53973 date=1214834867' Alıntı:
hangi teknik sayfada... trakmak sayfasında mı... eğer 73 yapıyorsa new holland mühendisleri çıldırmış...
süspansiyon yoksa , çok yüksek bi hız ve tehlikeli diye düşünüyorum...

benim düşüncem , traktöre ilave ağırlık , ekipman takınca , jcb nin süspansiyonu değişken mi ...yoksa sabit mi ..bunu araştıralım.. fendt in ekipmana ve ağırlığa bağımlı olarakl değişken olduğunu biliyorum...mustafa hala siteden ihracımı yapmadı..

atilla link=topic=1999.msg54004#msg54004 date=1214845396' Alıntı:
benim düşüncem , traktöre ilave ağırlık , ekipman takınca , jcb nin süspansiyonu değişken mi ...yoksa sabit mi ..bunu araştıralım.. fendt in ekipmana ve ağırlığa bağımlı olarakl değişken olduğunu biliyorum...mustafa hala siteden ihracımı yapmadı..
abi allah aşkına ayrılma siteden yoksa biz kime soru sorup öğrenecez ağır abinin dediği gibi pire için yorgan yakılır mı...atilla abi bide bişey soracam aslında istese fendte 70 km hız yapabilir 900 serisine acaba neden yapmıyolar ...çünkü taşımacılık sektöründe tasarruf çok çok önemli malum mazot fiyatları...