Fendt Tarla Günü

Ynt: Fendt Tarla Günü

atilla link=topic=5496.msg56928#msg56928 date=1216060237' Alıntı:
benim bahsettiğim , 412 vario , 4 lü 22 inch pulluk çekme konusuydu...411 vario dan hiç bahsetmedim ...meriç kardeş....

atilla abi o makina 5-6 km/h üzerine çok rahat çıkabilecek bir makina önemli olan pullukları en iyi şekilde dengede götürmek belinden kırıp atmak değil ferruh ustamdan sonra 4lü 22 li ben çektim

insomnia link=topic=5496.msg56931#msg56931 date=1216060462' Alıntı:
atilla abi o makina 5-6 km/h üzerine çok rahat çıkabilecek bir makina önemli olan pullukları en iyi şekilde dengede götürmek belinden kırıp atmak değil ferruh ustamdan sonra 4lü 22 li ben çektim
erkan kardeş , sende bugün fendt i denedin...güzel paylaşım....

insomnia link=topic=5496.msg56931#msg56931 date=1216060462' Alıntı:
Toprağın sıkı olması ve daha tavlı olması d_artagnan ' ın dediği gibi 2-3 km/h daha yawaş gitmemize sebep oldu bi 10 gün sonra tarlaya girseydik 2-3 km/h daha hızlı olurdu zaten toprak sıkı olduğu halde gene beklediğimiz performansı aldık...

super paylasım aga bende polatlı denemsını sabırsızlıkla beklıyorum 22ınc 4 lu pulluk her traktorun harcı degıl tabıkı bole rakıpsız tasarımlara kusur bulan lar kesınlıkle olacaktır bence 412 yı her ekıpmanda denemede yarar var zaten denedıgınız toprak ta ole sıradan olmadıgı belıı

salih link=topic=5496.msg56942#msg56942 date=1216063023' Alıntı:
super paylasım aga bende polatlı denemsını sabırsızlıkla beklıyorum 22ınc 4 lu pulluk her traktorun harcı degıl tabıkı bole rakıpsız tasarımlara kusur bulan lar kesınlıkle olacaktır bence 412 yı her ekıpmanda denemede yarar var zaten denedıgınız toprak ta ole sıradan olmadıgı belıı
ankara tarla günü .size yakın yerde mi olacak...

Bende bu gün tarla günündeydim...Fendtleri ilk defa bu kadar yakından gördüm...Gerçektende süper traktörler...Çekişi olsun.Konforu olsun vs. vs işte bir sürü...En çok hoşuma 415 gitti...

Kullanmak için bindiğimde koltuğa bi oturdum...Sürüme başladığımızda ben bekliyorum hidrolikle falan oynucam diye...Alman teknisyen makineyi bi yürüttü resmen kendi gidiyo ben hiç bişi yapmıyorum...Çizi içerisinde direksiyon dahi kendi hareket ediyor...Almana dedim en sonunda manuele al şunuda Makineyle bi bütünleşelim bakalım diye... :D

Tarla gününde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...Gerçekten güzel oldu...

ÖZzGÜR link=topic=5496.msg56945#msg56945 date=1216064656' Alıntı:
Bende bu gün tarla günündeydim...Fendtleri ilk defa bu kadar yakından gördüm...Gerçektende süper traktörler...Çekişi olsun.Konforu olsun vs. vs işte bir sürü...En çok hoşuma 415 gitti...

Kullanmak için bindiğimde koltuğa bi oturdum...Sürüme başladığımızda ben bekliyorum hidrolikle falan oynucam diye...Alman teknisyen makineyi bi yürüttü resmen kendi gidiyo ben hiç bişi yapmıyorum...Çizi içerisinde direksiyon dahi kendi hareket ediyor...Almana dedim en sonunda manuele al şunuda Makineyle bi bütünleşelim bakalım diye... :D

güzel paylaşım .özgür kardeş...

ağır abiye anlatamadım gitti....

ağır abi link=topic=5496.msg56958#msg56958 date=1216065716' Alıntı:
yahu kımse 209 s bahsetmıyor yokmuydu acaba :S :S :S
209s yoktu...En küçüğü Vario309 ' du
Vario 309 Vario 411 Vario 716 Vario 820 Vario 936 vardı...
Vario 310 Vario 412
Vario 312 Vario 415

Bu traktörler vardı...Yanlış veya eksik hatırladığım varsa düzeltirseniz sevinirim...

ozgur fendt le tam anlamda butunlestıgın zaman kendı traktorunden degıl bak arabandan bıle sogursun oyle bı traktor
atıla abı yakın sayılır ama ben sabahtan kutlucan ıe bereaber gıdecegım
abı ortam nasıldı orda tanıdık 1 kac kısı vardı sanırım nasıydı sohbet guzelmıydı nelerden bahsettınız anlatsanıza yaww

bu arada class ' a takım takacaksın 4lü 22 yi fakat kaç litre yakıt yakarsın?Bir önemli noktada bu,ayrıca toprak cok sıkıydı senin fotografındaki gibi olsa herlde 12km/h lere ulasır ve heralde 50cm civarında derindeydi takımlar yani tarladan tarlaya fark var ama denemek gerekir...(silivrilimeriç)

-silivrilimeriç- link=topic=5496.msg56924#msg56924 date=1216059560' Alıntı:
116 hp gücünde Atilla Abi....

Bu 6 ' lı 16 Numara pullukla kurakta 7 ile 10 km arasında sürat yapıyor....Resimlerin devamıda var ilerleyen zamanlarda yükleyeceğim...Videosuda var istersen link yollayabilirim...

Bizm tarla günü keşke senin o fotoda gösterdiin toprak gibi kuru olsaydı ozaman daha muhteşem olurdu... :D

415 mi 716mı o makinalara bir önceki gün tms kayıdı yapıldı tms ile gidiyor makina ondan sana bişey kalmamış olabilir.