Serilere özel motor üretimi var, demiştim.Fendth motor serilerinde genelde en az yakan ve ödül almış motorlar kullanıyor.Yakıt konusunda şikayet olmaz.Tamamında Vario kademesiz şanzıman var.S4 serisi emisyon olarak Euro4 normlarını sağlıyor.Emisyon konularını açıklamıştım.Motor fazla yakıt seçmeyecektir fakat Ad-Blue ve DPF filtresi, servis masraflarıdır.Donatı konuları, patent meselelerine takılıyor, EGR ve SCR sanırım FPT menşeili olması lazım, DOC ve DPF bilmiyorum.Bunun için serilerde farklı motorlar var, Vario şanzıman ve donatı satıyor.Fendth'ten motor alacak kişinin filo yapılanması olması lazım.Uygun işe uygun traktör kullanmak gerekir, Trend 6 serilerinde her işi yapan motorlara dönüyor.Tek traktör olarak kullanılacaksa uygun bulmuyorum.Filoda böyle motora ihtiyaç var derseniz, siz bilirsiniz.
+1 Ek olarak servis yedek parça ikinci elde satma durumları hepsi zor olur fendt de... bunun sebebide çok donanımlı traktörleri standart olarak sunuyorlar ve bayilik yerine distribütörle iş yapıyorlar. Bayilik verip biraz daha kaliteden ödün verseler bakın nasıl ekmek gibi satıyor. servis sıkıntısıda hallolur ikinci elde satışıda kolaylaşır...