Fendt EVO 828 concept tractor

Ynt: Fendt EVO 828 concept tractor

daha işin iç yüzünü araştırmadan herkes yorum yapmış yok bütün entegrasyon zamazingoları toplanmış fln filan arkadaşlar abilerim ne olur yapmayın önce konu bir gerçek mi fendtn böyle bir çalışması var mı inceleyin daha sonra birşeyler için kesin yorumlar yapın

dennizs link=topic=7114.msg76062#msg76062 date=1221554195' Alıntı:
daha işin iç yüzünü araştırmadan herkes yorum yapmış yok bütün entegrasyon zamazingoları toplanmış fln filan arkadaşlar abilerim ne olur yapmayın önce konu bir gerçek mi fendtn böyle bir çalışması var mı inceleyin daha sonra birşeyler için kesin yorumlar yapın

Benim bildiğim bir firma tasarımı yada konsept veya prototipi 2 . şahıslara ulaşmasını kendi bünyesinden başka bir yerde olmasını engeller yada ağır yaptırımlar uygular burada bir resim var ve herkez bakarak birşey yazmış doğru yada yanlış eksik yada tamam zamanında yazılanlar hepsi doğrumuydu acaba önemli olan bazı .......... gibi makinalara ... tabirini yapıştırmamak yada yapıştıracaksanda birkaç birşey öğrenip öyle yazıp çizmek sözüm sana değil deniz yanlışı yapan herkeze yada doğrusunu öğrenmemek isteyenlere

insomnia link=topic=7114.msg76197#msg76197 date=1221585306' Alıntı:
Benim bildiğim bir firma tasarımı yada konsept veya prototipi 2 . şahıslara ulaşmasını kendi bünyesinden başka bir yerde olmasını engeller yada ağır yaptırımlar uygular burada bir resim var ve herkez bakarak birşey yazmış doğru yada yanlış eksik yada tamam zamanında yazılanlar hepsi doğrumuydu acaba önemli olan bazı .......... gibi makinalara ... tabirini yapıştırmamak yada yapıştıracaksanda birkaç birşey öğrenip öyle yazıp çizmek sözüm sana değil deniz yanlışı yapan herkeze yada doğrusunu öğrenmemek isteyenlere
Erkan abi benim demek istediğimi anlamadınız sanıyorum ben demek istedim ki bir arkadaş yanlış anlamış direk paylaşmış biz de fendt olduğu için midir nedir o direksiyon simidindeki ekran gibi şeyi vario ekranı yaptık işte sistem yönetimi yaptık ne bilelim belki onu tasarlıyan adam oraya tv koymuştur bunu bilemeyiz her defasında söylüyorum bazı arkadaşlarım anlamıyor ama ben yindede tekrar ediyim fendt çok güzel ve çok ileri teknolojide bir marka bunu her defasında dile getiriyorum ama şu resimde bile fendt ile alakası olmadığı halde herşeyi o direksiyon simidine yerleştirdik ben bunu anlatmaya çalışıyorum

dennizs link=topic=7114.msg76288#msg76288 date=1221606903' Alıntı:
Erkan abi benim demek istediğimi anlamadınız sanıyorum ben demek istedim ki bir arkadaş yanlış anlamış direk paylaşmış biz de fendt olduğu için midir nedir o direksiyon simidindeki ekran gibi şeyi vario ekranı yaptık işte sistem yönetimi yaptık ne bilelim belki onu tasarlıyan adam oraya tv koymuştur bunu bilemeyiz her defasında söylüyorum bazı arkadaşlarım anlamıyor ama ben yindede tekrar ediyim fendt çok güzel ve çok ileri teknolojide bir marka bunu her defasında dile getiriyorum ama şu resimde bile fendt ile alakası olmadığı halde herşeyi o direksiyon simidine yerleştirdik ben bunu anlatmaya çalışıyorum

Sende beni anlayamamışsın deniz benim lafım bu makinalara *** diyen gerizekalılara idi özellikle belirttim alınma diye direksiyon veya değil anlatmak istediğim bu değildi esasında

insomnia link=topic=7114.msg76417#msg76417 date=1221674449' Alıntı:
Sende beni anlayamamışsın deniz benim lafım bu makinalara *** diyen gerizekalılara idi özellikle belirttim alınma diye direksiyon veya değil anlatmak istediğim bu değildi esasında
Ben seni anladım abi yani gerçekten var öyle sabit fikirli insanlar allah o insanları sevenlere sabır versin ne diyim...

Arkadaşlar Fendt 828 EVO hakkında bugün biraz araştırmada bulundum. 2001 yılında AgriTechnica fuarında prototif olarak tanıtılmış. Fakat daha sonra üretildiğine dair bir veriye ulaşamadım. Sanırım üretim aşamasına gelmeden çeşitli nedenlerden dolayı vazgeçildi. Yada üretildi. Fakat kısa bir süreliğine piyasaya sunuldu. Çünkü çiftçiler tarafından kullanıldığına dair bir veriye ulaşamadım. 2-3 resim dışında başkada kayda değer bir veriye rastlayamadım. İnşallah Trisix ' in üretimi EVO gibi prototifle sınırlı kalmaz. Bu bilgiyide sizlerle paylaşmak istedim....

Saygılar.....

Belkide kalır bilemeyiz o firmanın tasarım grublarının karar vereceği konular arasında kalıyor dün aldığımız kalite eğitimi sırasında ilginç bir konuya deyindik Gıllette firması 3 bıçaklı traş bıçağının patentini kaç senesinde aldığı hakkında bir fikriniz olabilirmi ben söyleyim 1968 yılında almış konuyla ne alakası var derseniz birde şöyle düşünelim japonyada 5 ay hiç şarzetmeden kullanılan tel bataryası bulunup patenti alınmış fakat üretime geçirilmiyor bu yazılanlar aklımızda birşeyleri çağrıştırıyorsa traktör yada başka bir firma yeni bir ürün piyasaya çıkarıp sununcaya kadar konu içerisinde nekadar maddi ve siyasi olgular yön veriyor biz buradan görünmeyen en uç kısmını yazıp çiziyoruz çalıştığım yerde 2006 senesinde ar-ge bölümüne girebilmek için 41 yerden izin almamız gerekiyordu çünkü güneş enerjisiyle çalışan bir prototip araç vardı kısa bir süre sonrada bu model başka bir yerde tasarı ve geliştirme projesine devam edildi umarım aklımızda birşeyleri çağrıştırabilir konular burada bizim yazıp çizdiğimiz gibi işlese eğer ..............

Gayet güzel traktör. Fendt Tam bir Dünya harikası traktörler üretiyor. Fendt kalpten ve samimi olarak tebrik ediyorum. Teşkkürler Fendt.

@*/-TmS_HsT-/*@ link=topic=7114.msg76751#msg76751 date=1221767610' Alıntı:
Gayet güzel traktör. Fendt Tam bir Dünya harikası traktörler üretiyor. Fendt kalpten ve samimi olarak tebrik ediyorum. Teşkkürler Fendt.
İşte kullanıcı yorumu teşekkürler.....Erkan abi antlatmak istediğimi şimdi daha iyi anlayabilirsin
insomnia link=topic=7114.msg76734#msg76734 date=1221764759' Alıntı:
Belkide kalır bilemeyiz o firmanın tasarım grublarının karar vereceği konular arasında kalıyor dün aldığımız kalite eğitimi sırasında ilginç bir konuya deyindik Gıllette firması 3 bıçaklı traş bıçağının patentini kaç senesinde aldığı hakkında bir fikriniz olabilirmi ben söyleyim 1968 yılında almış konuyla ne alakası var derseniz birde şöyle düşünelim japonyada 5 ay hiç şarzetmeden kullanılan tel bataryası bulunup patenti alınmış fakat üretime geçirilmiyor bu yazılanlar aklımızda birşeyleri çağrıştırıyorsa traktör yada başka bir firma yeni bir ürün piyasaya çıkarıp sununcaya kadar konu içerisinde nekadar maddi ve siyasi olgular yön veriyor biz buradan görünmeyen en uç kısmını yazıp çiziyoruz çalıştığım yerde 2006 senesinde ar-ge bölümüne girebilmek için 41 yerden izin almamız gerekiyordu çünkü güneş enerjisiyle çalışan bir prototip araç vardı kısa bir süre sonrada bu model başka bir yerde tasarı ve geliştirme projesine devam edildi umarım aklımızda birşeyleri çağrıştırabilir konular burada bizim yazıp çizdiğimiz gibi işlese eğer ..............
Erkan abi bende okuduğum bölüm itibariyle x fabrikasının ar-ge sinde çalışmaktaydım bu sene mayıs ayına kadar x fabrikadaydım okuduğum bölüm otomobil tasarım...Evet dedğin goğru biz bile ar-ge çalışanı olduğum halde kapıdan girmek için her sabah 10 defa kontrol ediliyorduk.Şu anda türkiye yollarında bulunan iki model aracın ar-ge sinde bulundum bu çalışmalar zamanında fabrikadan ayrılmamız yasaktı...Bende bunu diyorum lafın kısası fendt böle birşey yapmadı hatta belki yetkilileri görse ne şekilde gülerler onu bilmiyorum bir ek bilgi de ben sunayıım şu an dizel araçlarda kullanılan enjektörler bosch patentine sahip ve hepsini bosch üretiyor ama zamanında bu enjektörü bulan adam afrikalı bir kabilenden robert abi ne yapıp ediyo bu adamdan patenti alıyor ve bugün dünya üzerindeki her arabada kendi enjektörleri var ....

dennizs link=topic=7114.msg76780#msg76780 date=1221805870' Alıntı:
İşte kullanıcı yorumu teşekkürler.....Erkan abi antlatmak istediğimi şimdi daha iyi anlayabilirsinErkan abi bende okuduğum bölüm itibariyle x fabrikasının ar-ge sinde çalışmaktaydım bu sene mayıs ayına kadar x fabrikadaydım okuduğum bölüm otomobil tasarım...Evet dedğin goğru biz bile ar-ge çalışanı olduğum halde kapıdan girmek için her sabah 10 defa kontrol ediliyorduk.Şu anda türkiye yollarında bulunan iki model aracın ar-ge sinde bulundum bu çalışmalar zamanında fabrikadan ayrılmamız yasaktı...Bende bunu diyorum lafın kısası fendt böle birşey yapmadı hatta belki yetkilileri görse ne şekilde gülerler onu bilmiyorum bir ek bilgi de ben sunayıım şu an dizel araçlarda kullanılan enjektörler bosch patentine sahip ve hepsini bosch üretiyor ama zamanında bu enjektörü bulan adam afrikalı bir kabilenden robert abi ne yapıp ediyo bu adamdan patenti alıyor ve bugün dünya üzerindeki her arabada kendi enjektörleri var ....

Teşekkürler denizs