FENDT 936 ve 924

Ynt: FENDT 936 ve 924

ağır abi link=topic=8621.msg90938#msg90938 date=1225487604' Alıntı:
nedır bu herkesın fendt e sempatısı anlamadım gıttı
bu fendte karşı yürekten gelen bir sevgi bunuda herkesin anlamasını bekleyemeyiz

değişörenli link=topic=8621.msg100396#msg100396 date=1227622941' Alıntı:
bu fendte karşı yürekten gelen bir sevgi bunuda herkesin anlamasını bekleyemeyiz

Biz buna aramızda FENDT virüsü diyoruz ve bulaşıcı olduğunu düşünüyoruz

Fendtmania or Fendtfobia.. bunları biraz kenara koyun..

Önde ve arkadaki aletlere bakalım biraz. Şu an piyasaya hakim olan toprak işleme ve hasat makinaları çok yakın gelecekte tarihin derinliklerine doğru atda düt olacak. Pulluğu belki de sadece 5 yılda bir kullanacağız. Bu da büyük ihtimal yukarıdaki görülen tipte kulakları taraklı tipte olacak. Öndeki diskli tırmık ise birçoğumuzun vazgeçilmezi olacak. Ben şimdilik Amazone dik rotovatör, gübresaçar ve D9 Rotech ayaklı mibzere sahip olduğum için kendimi çok şanslı sayıyorum. Fotoğrafta görülen tipte pulluk ve tırmığa sahip olabilmek için ise kapı kapı dolaşıyorum. Çünkü bu fotoğraftaki pehlivanları daha verimli daha hızlı ve daha ekonomik yapanlar da aslında önünden giden ve arkasından gelenler. Aynı makinalar gibi bunlar da geleceğin toprak işleme aletleri. Efenim??

süper resmler ferruh abi bende öle düşünüyorrdum...bencede adam mibzere yol acmak için küçük pulluk takar we daha hızlı gider mibzerede yol acar...