Fendt 206 s Black Beauty (ağır abi)

Ynt: Fendt 206 s Black Beauty (ağır abi)

Kabinsiz olsa ağır abi ' nin canı daha az eksilir diye düşünüyorum.Zira yarın birgün camları,kaportayı dallar çizerse ağır abi üzülür...

okkangal link=topic=6271.msg66747#msg66747 date=1219063244' Alıntı:
Çağrı 209 kabinli çok kibar çok ufak bir motor biraz dikkat eder agır abimiz
Öyle diyorsan öyledir abi...Kabinlisi olsun :DBiz karar verdik ağır abi yerine :D

ÇağRı link=topic=6271.msg66795#msg66795 date=1219070244' Alıntı:
Öyle diyorsan öyledir abi...Kabinlisi olsun :DBiz karar verdik ağır abi yerine :D
bırde forumda fendt mudavımı atıılla abıye onaylatılarım abı nerdesınnnnnnnnn

ağır abi link=topic=6271.msg66869#msg66869 date=1219082366' Alıntı:
bırde forumda fendt mudavımı atıılla abıye onaylatılarım abı nerdesınnnnnnnnn
kardeşim meyvecilikte yapıyor..kabin problem yaratabilir...209s balon teker orjinal renk e teknik olarak kefilim...kabin parasına kepçe alabilir...çünkü büyük baş hayvan besiciliği yapıyor diye düşünüyorum...

ben araba alırken kimse bu kadar yardımcı olmadı...ağır abi yi kıskanmaya başladım......

:) şu anda eğer bir şey alacaksam aklımda hiç bir şüphe olmadan alacağım tek şey VARIO412 herhalde atilla abi .... haklısınız ...

birde geçenlerde bindim VARİO 412 ye ama anahtarı olmadığı için kullanamadık ayriyetende bayiinin içindeydi ... fotoğrafladım ama siteye koymaya gerek duymadım çok var ... tersakan nickli üyenin sattığı motordu ... süremedim ama olsun çocuk gibi variostick ile oynadım ... sağını solunu motorunu inceledim fotoğrafladım ...