Lüx araba alacağına bunu almışta olabilir, gezmek için, bizce çok iyi yapmış.Arabanın taşıma dışında bir faydası yok, traktörün mahareti çok.Peki bu bahane ise sizce gerçek sebebi ne olabilir?
Ama hocam bize yazik değilmi ozaman[emoji4]Lüx araba alacağına bunu almışta olabilir, gezmek için, bizce çok iyi yapmış.Arabanın taşıma dışında bir faydası yok, traktörün mahareti çok.
Hocam millet 150 binlere traktör almaya korkuyor sıfır dayı çıtayı fazla yükseltti..ya çok iyi çalıştırır yada yatar bu motor [emoji4]Lüx araba alacağına bunu almışta olabilir, gezmek için, bizce çok iyi yapmış.Arabanın taşıma dışında bir faydası yok, traktörün mahareti çok.
Adamdaki konusmalara bakılırsa tık para almışa benziyor
Şimdi bu dayı bizim yorumları okuyor olsa düşünceleri ne olur acaba [emoji28]Cemo biz ovada yolumuzu şaşıyoz dayı daşın içinde para kazanmış ya la [emoji1]
İnsan ürkmesi, hiç bir şeyin ürkmesine benzemez.Hocam millet 150 binlere traktör almaya korkuyor sıfır dayı çıtayı fazla yükseltti..ya çok iyi çalıştırır yada yatar bu motor [emoji4]
Fed faizleri değiştirmedi, sabit tuttu bugünkü toplantısında.İnsan ürkmesi, hiç bir şeyin ürkmesine benzemez.
Enflasyon olacak demiştim fakat tarım çıktılarında maalesef gözükmedi.
Buğdayın sayısını saydığımız gibi paranın sayısını da sayıyoruz, likidite eksiği piyasayı yoruyor.
FED, para politikasını genişletecek.
Şimdi bu dayı bizim yorumları okuyor olsa düşünceleri ne olur acaba [emoji28]
Faiz indirmek çare olmuyor artık sıkıntı çok yerden bastırıyor dünya ülkeleri bile çinle yarışamazken bizlerin işi daha da zor üretim ayağını çok aşırı geliştirip pazar bulmamız lazım ayrıyeten lüks tüketimi bırakmamız lazım bizlerin umduğu hayat Bi işe giriyım 150 metrekare evde oturuyum hafta sonları avm de geçiriyım pizza yeyim o zamanlar geçti evlenmeden bekar kalmaya evsizz barksız kalma yakında başlayacaktır öyle üniversite okuyup cafede gezmeyle olmuyor bu işlerFed faizleri değiştirmedi, sabit tuttu bugünkü toplantısında.
Yarın MB para politikası da min. 100 baz puan faizleri indirecek muhtemelen.
Konuyla direkt ilgisi yok ama yeri gelmisken yazmadan duramadim.
Bizim talebelerin bir kısmı mermer ocağında çalışıyor.Sonra çiftçi çok kazanıyor [emoji848]
Bizim tarlada da taş var ne etsek
Bu amca çiftçi olmadığı için gönlüm rahat, kazanamıyoruzSonra çiftçi çok kazanıyor [emoji848]
Bizim tarlada da taş var ne etsek
Bir şey eksik makinada farkettinizmi? Ön pto yok. Onun için ben beğenmedim.