Kendinize izletin, bize değil
DÜN televizyonda bir reklam gördüm.
Gayet iyi hazırlanmış, son derece doğru çağrı yapan bir reklam spotu.
Özü şu:
Tarım arazilerine sanayi tesisleri kurmayın. Yerleşim alanlarını tarım arazileri üzerine inşa etmeyin. Bakın atalarımız yerleşimlerini tepelere kurmuş, tarım arazilerini tarıma bırakmışlar.
Kendi kendime, Çok doğru. Herhalde bir çevreci örgüt, hükümeti uyarmak için böyle bir spot hazırlamış diye düşündüm.
Hatta o örgüt hangisidir bilemeden cesaretine hayran kaldım.
Öyle ya, böyle bir spot hazırlayıp hükümetin gözüne soktukları için her an paralelci ilan edilebilir ya da darbe teşebbüsüyle suçlanabilir, eski Türkiyeci olmakla itham edilebilirlerdi.
Reklamı yayınlayan televizyon kuruluşununki de iyi cesaretti.
RTÜKün AK Partili üyeleri tarafından cezalandırılmaları büyük ihtimaldi.
Ben bunları düşünürken reklam sona erdi.
Bir de baktım ki reklam bir kamu spotuymuş ve Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlatılmış.
Şaşırdım ve güldüm.
Bence bu spotun gösterilmesi gereken yer televizyon izleyen bizlerin evi değil, Bakanlar Kurulu toplantı salonuydu.
Çünkü tarım arazilerini imara açan biz değiliz.
Zeytinliklerin yok edilmesine yol açan yasal değişikliği yapan da biz değiliz.
Her türlü araziden rant elde etmeye çalışan da biz değiliz.
Tüm bunlar AK Parti hükümetinin icraatı.
Bakanlık bu spotu hükümete izletsin.
Birer kopyasını da belediyelerine.
Çünkü bunu bize söylediğiniz zaman, Siz yapmayın, bizimkiler yapsın demek istediğinizi düşünüyoruz.
Kaynak: http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/1004487-kurtler-bolunmemek-icin-daga-cikar-mi
DÜN televizyonda bir reklam gördüm.
Gayet iyi hazırlanmış, son derece doğru çağrı yapan bir reklam spotu.
Özü şu:
Tarım arazilerine sanayi tesisleri kurmayın. Yerleşim alanlarını tarım arazileri üzerine inşa etmeyin. Bakın atalarımız yerleşimlerini tepelere kurmuş, tarım arazilerini tarıma bırakmışlar.
Kendi kendime, Çok doğru. Herhalde bir çevreci örgüt, hükümeti uyarmak için böyle bir spot hazırlamış diye düşündüm.
Hatta o örgüt hangisidir bilemeden cesaretine hayran kaldım.
Öyle ya, böyle bir spot hazırlayıp hükümetin gözüne soktukları için her an paralelci ilan edilebilir ya da darbe teşebbüsüyle suçlanabilir, eski Türkiyeci olmakla itham edilebilirlerdi.
Reklamı yayınlayan televizyon kuruluşununki de iyi cesaretti.
RTÜKün AK Partili üyeleri tarafından cezalandırılmaları büyük ihtimaldi.
Ben bunları düşünürken reklam sona erdi.
Bir de baktım ki reklam bir kamu spotuymuş ve Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlatılmış.
Şaşırdım ve güldüm.
Bence bu spotun gösterilmesi gereken yer televizyon izleyen bizlerin evi değil, Bakanlar Kurulu toplantı salonuydu.
Çünkü tarım arazilerini imara açan biz değiliz.
Zeytinliklerin yok edilmesine yol açan yasal değişikliği yapan da biz değiliz.
Her türlü araziden rant elde etmeye çalışan da biz değiliz.
Tüm bunlar AK Parti hükümetinin icraatı.
Bakanlık bu spotu hükümete izletsin.
Birer kopyasını da belediyelerine.
Çünkü bunu bize söylediğiniz zaman, Siz yapmayın, bizimkiler yapsın demek istediğinizi düşünüyoruz.
Kaynak: http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/1004487-kurtler-bolunmemek-icin-daga-cikar-mi