Ynt: ...:::Farmtrac:::...
bakın arkadaşalar farmtrac fordun kendisidir bildiğimiz 3000 ,3600 ,5000 ,6610 gibi ingilizler fort fabrikasını sattılar
fakat isim hakını vermediler yeni üreticilerde fordu farmtrac adı altında çıkarmaktadır yani farmtrac çiftçi dostu demek
kaportasınında eski olmasının amacı fordun tekrar piyasaya geldiğini çiftçi dostlarımıza göstermek için piyasaya eski kasayla sunulmuştur bunu en iyi eski fordçular bilir yeni kasayla girseydi insanlara ford olduğunu inandıramazdınız
özbuyruğun dediği gibi daha bir çok marka euro değilken piyasaya euro 2 motorla giren tek traktördür ayrıca kabin
özelikleri doğrudur 9 inç lcd ve geri görüş kamera sistemi var tarlayı sürerken hiç arkaya bakmıyorsunuz ayrıca buzdolabı
bile var. ayrıca imalatı yapan arkadaşlara teşekkürler alarm bile koymuşlar bastığınız zaman traktör konuşuyo.lütfen yağımı suyumu, kontrol et diyo bakımlarımı zamanında yaptır diye çiftçiyi uyarıyo art niyetli biri traktöre zarar verirse hemen sahibini uyarıyo araçtan uzaklaş diyo farmtrağın yakıtına ve çekişine diyecek hiç lafım yok helal olsun kendi muadili hangi traktör olursa olsun hem yakıtta katlar hem çekişte benim içinde önemli olan budur mazot 3 ytl tipi beni ilgilendirmiyo
önemli olan diğerlerinden % 30 daha az yakması kimi markalarla %40 varan yakıt farkı var hele ft 60 ben böyle traktör görmedim 70 beygir başka bir markayı tarladan kaçırtı tarlada üstüne çıktı işte dedim traktör bu kedi gibi bir sürat var
sanki yarış arabası kereta duyduğuma göre yeni dizaynı çıkıyormuş ben eskisinden vazgeçmem seviyorum arkadaşlar
denemek lazım dostlar sürmek lazım bence türk çiftçisinin yeni traktörü farmtrac hem kendi ucuz hem yedek parçası
ucuz bizede böylesi lazım en basit silindir kapak cotasını sordum ft 60 ın 15 ytl söyleyecek başka söz varmı diğerleirinide sorun yalnız yeni çıkanların teşekkürler