Farmall c mazot deposu

İlk part farmallar full donanım olarka geldi aşağıdaki tanıtım videosunda 0:46 saniyede durdurup bakarsanız aynalar teleskopik sunroof ön cam vs açılabilir ve çamurluk uzantısı var daha gözükmeyen fazlalık donanımı da vardır sanırım.Sonrakiler boş model geldi 2018 mart ayından sonra donanımda tekrar güncellemeler oldu.Dk 2:49 da da hava süspansiyonlu koltuğu da gösteriyor zaten.
https://youtu.be/Nlq0Zp7zmeQ
https://www.youtube.com/watch?v=Nlq0Zp7zmeQ

• Beğen
Tepkiler: Hacıoğlu
İlk part farmallar full donanım olarka geldi aşağıdaki tanıtım videosunda 0:46 saniyede durdurup bakarsanız aynalar teleskopik sunroof ön cam vs açılabilir ve çamurluk uzantısı var daha gözükmeyen fazlalık donanımı da vardır sanırım.Sonrakiler boş model geldi 2018 mart ayından sonra donanımda tekrar güncellemeler oldu.Dk 2:49 da da hava süspansiyonlu koltuğu da gösteriyor zaten.
https://youtu.be/Nlq0Zp7zmeQ
https://www.youtube.com/watch?v=Nlq0Zp7zmeQ

Bunun ne önü açılıyor, nede sunroof var. Çamurluk uzantısıda yok. Anladığım kadarıyla sadece koltuk farkı. Sebep? Bence bunlar fuarlar için koltukları havalı yaptılar. Fuara çıkmayanlarda yaylı olarak satıldı gibi geliyor. Tabi yeni farmall c ler çıkmadan önce.

Bunun ne önü açılıyor, nede sunroof var. Çamurluk uzantısıda yok. Anladığım kadarıyla sadece koltuk farkı. Sebep? Bence bunlar fuarlar için koltukları havalı yaptılar. Fuara çıkmayanlarda yaylı olarak satıldı gibi geliyor. Tabi yeni farmall c ler çıkmadan önce.

Aynen öyle oldu vaziyet 2016 yılında 115 C inceledim koltuk yaylıydı.Deneme traktörlerini köylere getirirlerdi millet beğenir ama aldıkları öyle çıkmazdı buda o işe benzedi galiba.

2008 model 72 hp deutz motrda bunların yeni diye lanse ettiği teknoloji kullanılıyor. Ne kadar para o kadar ekmek felsefesiyle çalışan koç da millet ne bulur bilmem.
Şu bir gerçek satış elemanları ve bayilerinde ağızı II laf yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: mekanik10
Onu satan koç bir zamanlar kuş gurubu otomobil lerin sağ aynalarını takmayan bir firma

Biz hep söylüyoruz zaten. Malesef bizim iş adamlarımız fabrikatör değil tüccar. Ar-ge yapıp yatırım yapıp risk almıyorlar. Tabi şimdi devletten ar-ge desteği almak için açılan ki ne kadar faydalı olduğu tartışılır hariç. Onun yerine hazır alıp bir kâr oranı ile satmak daha cazip geliyor. Bir hesap makinesi alıp aynanın geliş maliyetini, birde stok maliyetini, o aynanı takılması v.s. için işçilik maliyeti, takılacak cıvata içinde aynı şekilde maliyet ve stok maliyetini koyup hesaplandığında, satış miktarına çarptığında hatırı sayılır bir rakam çıkınca eh bir tarafta da aynada olmasın canım. Tek ayna yeterse artarda.

• Beğen
Tepkiler: Sait öztürk
Farmall c mazot deposu

20180629_120809.jpg

Erkunt mazot deposu

20180629_120900.jpg

Bu da çok eleştiri alan tümosanın mazot deposu

20180629_120946.jpg

Hangisini seçersiniz? En pahalı olan mi? Yoksa çok çok eleştiri alan tümosanın mi? Yoksa erkunt ki mi? Yorum sizin.

Deponun altını ve ayriyeten motor altındaki açık yerleri özellikle ayçiçek saplarından gelebilecek zararlara karşı işe başlamadan kendi imkanlarımızla saç ile kapattık.Depo resmi biraz uzaktan ama belli oluyor.IMG_20160905_162517.jpg
IMG_20160915_104708.jpg

• Beğen
Tepkiler: FENOMEN
2008 model 72 hp deutz motrda bunların yeni diye lanse ettiği teknoloji kullanılıyor. Ne kadar para o kadar ekmek felsefesiyle çalışan koç da millet ne bulur bilmem.
Şu bir gerçek satış elemanları ve bayilerinde ağızı II laf yapıyor.
Şahsen Ben CNH bünyesindeki kullandığım farmall c serisini Yedek parça,Servis,İkinci el değeri,kalite,Çekiş gücü bakımından gözüm tuttuğu için tercih ettim.Farmallın yanında İşimi görecek 640 ve 135 motorumuz olmasına rağmen yedek parça benim için çok önemli.
Bu serinin dengi olan 5G serisi Farmall C ye göre teknoloji olarak ileri sayılmaz hatta geri.Sizin bahsettiğiniz zannedersem eski kasa ital agroplus serisi o motor dediğiniz gibi zamanın çok teknolojik motoru ve hala bir çok motordan üstün lakin 0 yok ve devamı olan agrofarmın da ondan bir farkı yok.
Yine benim şahsi görüşüm yukarıda saydığım maddeleri en iyi karşılayan türkiye için söylüyorum CNH de Case&New Holland Ve Agco bünyesinde olan MF dir.Bu yüzden Türkiyede çok tutuluyor.Bir markaya Tek madde üzerinden değerlendirirseniz haklısınız.Herşey özellik veya kalite değil.